Bijzondere Activiteiten


Verdiepingsgroep 'Verlichting'

Verlichting is bij uitstek een zenthema. Maar wat is Verlichting? Je hebt in deze groep in Leusden de gelegenheid in 8 bijeenkomsten te onderzoeken hoe jij je daartoe verhoudt.
Van 29 september tot en met 29 juni 2018.

Zenzondag

Zen.nl Haarlem meerdere informele, inspirerende zenzondagen organiseren. Kijk hier voor de onderwerpen, de data en aanmelden.

Zen & wandelen

Op zondag 4 maart verzorgt Ineke Verkuijl (lid Zen.nl Breda en zenleraar) in Hooge-Zwaluwe een ochtend waarin een stille wandeling wordt afgewisseld met zitmeditatie.

Lezing Rients Ritskes

Vanwege de grote belangstelling is besloten om dit jaar een reeks van lezingen aan te bieden. Aanleiding is het verschijnen het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk.

Zen retraite abdij st.Willibrord mei 2018

Van 30 april t/m 6 mei 2018 organiseert Zen.nl Den Haag een zen retraite in Abdij st.Willibrord in de buurt van Doetinchem.

Zen retraite voor artsen

Van 15 t/m 17 juni 2018 organiseert het Netwerk Arts & Meditatie in samenwerking met Zen.nl Tilburg een weekendretraite voor artsen in de Abdij van Berne te Heeswijk.

Zomercursus Zen en Boogschieten

Komende zomer geeft Hans (Zen.nl Lochem) samen met Marc van Disseldorp een vakantie-cursus: Zen en Boogschieten op landgoed l’Huy Préau in de Morvan (Fr).

Werkweek Zen en Creativiteit Zen.nl Westdorp

Zen.nl Westdorp (Drenthe) organiseert een creatieve zenwerkweek van 13 t/m 17 augustus. Heb je interesse in creatief en zenvol bezigzijn? Meld je dan aan. Gedurende vijf dagen gaan we zelfonderzoek doen en reflecteren op onze persoonlijke expressieve ontwikkeling.