Bijzondere Activiteiten


Workshopserie Ikebana

Van september tot december organiseert Zen.nl Zeist een serie workshops ikebana met Wanda Sluyter.

Verdiepingsgroep 'Verlichting'

Verlichting is bij uitstek een zenthema. Maar wat is Verlichting? Je hebt in deze groep in Leusden de gelegenheid in 8 bijeenkomsten te onderzoeken hoe jij je daartoe verhoudt.
Van 29 september tot en met 29 juni 2018.

Workshop 'Wie ben ik?'

Op 28 oktober en 9 december organiseert Zen.nl Amersfoort een workshop waarin het ego centraal staat. De workshop is gericht op ervaren en oefenen. De oefeningen geven je een doorvoeld inzicht in de structuur van ego, de rol die superego speelt en helpen om beter te voelen waar je essentiële verlangens naar uit gaan.

Zen en de kunst van het ouder worden

Een lang, gezond en gelukkig leven, wie wil dat nu niet?
Regelmatig mediteren helpt u om fit te blijven en om op een evenwichtige manier om te gaan met verliezen die helaas ook bij het leven horen.
Korte cursus van vier lessen door Zen.nl Dordrecht, van november tot en met januari, met proeflessen op 30 oktober en 6 november.

Workshop 'Op weg naar mijn ikigai'

Wat is ikigai? Hoe vind ik de mijne? En wat doet dat ertoe?
Deze vragen zijn leidend in deze workshop, die een verkenningstocht wordt van de manier om je ikigai in het vizier te krijgen en te ervaren welke invloed dat in je leven kan hebben.
Op 25 november leidt Lilian van der Vaart deze workshop in Eindhoven.

Workshop sutra zingen in Amersfoort

Adem en aandacht maken bubbels hoorbaar. Dezelfde adem en aandacht kunnen de bubbels transparant maken. Dat leidt tot spontaniteit en plezier in het zingen van de sutra’s.
Zondag 11 februari in Zen.nl Amersfoort.

Zen retraite abdij st.Willibrord mei 2018

Van 30 april t/m 6 mei 2018 organiseert Zen.nl Den Haag een zen retraite in Abdij st.Willibrord in de buurt van Doetinchem.

Werkweek Zen en Creativiteit Zen.nl Westdorp

Zen.nl Westdorp (Drenthe) organiseert een creatieve zenwerkweek van 13 t/m 17 augustus. Heb je interesse in creatief en zenvol bezigzijn? Meld je dan aan. Gedurende vijf dagen gaan we zelfonderzoek doen en reflecteren op onze persoonlijke expressieve ontwikkeling.