Zen.nl enso logo Zen.nl Nederland
Vind rust, verleg je grenzen
024-6636420

Bijzondere Activiteiten


Verdiepingsgroep 'Verlichting'

Verlichting is bij uitstek een zenthema. Maar wat is Verlichting? Je hebt in deze groep in Leusden de gelegenheid in 8 bijeenkomsten te onderzoeken hoe jij je daartoe verhoudt.
Van 29 september tot en met 29 juni 2018.

Lezingenreeks Rients Ritskes in Nijmegen

Vanwege de grote belangstelling is besloten om dit jaar een reeks van lezingen aan te bieden. Aanleiding is het verschijnen het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk.

Zen-nacht-marathon

Daag jezelf eens extra uit. Kom een nacht mediteren!
22-23 juni

Zen in de natuur, in stilte ervaren

Op zondag 24 juni organiseert Zen.nl Bergen op Zoom samen met FrankenFruit een stille zondag in de natuur. Een dag in de buitenlucht, in de fruittuin van FrankenFruit. In stilte ervaren wat de natuur, de buitenlucht, met ons doet.

Lezing non-dualiteit in jouw praktijk in Rotterdam

Op vrijdag 29 juni houdt zenmeester Rients Ritskes een lezing over non-dualiteit in jouw praktijk in theater 't Kapelletje in Rotterdam. Aanleiding voor de lezing is het verschijnen van het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk.

Zomercursus Zen en Boogschieten

Komende zomer geeft Hans (Zen.nl Lochem) samen met Marc van Disseldorp een vakantie-cursus: Zen en Boogschieten op landgoed l’Huy Préau in de Morvan (Fr).

Werkweek Zen en Creativiteit Zen.nl Westdorp

Zen.nl Westdorp (Drenthe) organiseert een creatieve zenwerkweek van 13 t/m 17 augustus. Heb je interesse in creatief en zenvol bezigzijn? Meld je dan aan. Gedurende vijf dagen gaan we zelfonderzoek doen en reflecteren op onze persoonlijke expressieve ontwikkeling.

Zen retraite AdelbertAbdij november 2018

Van 8 tot 11 november organiseert Zen.nl Den Haag een zen retraite in de Adelbert abdij in Egmond- Binnen.

Zen retraite abdij st.Willibrord mei 2019

Van 29 april t/m 5 mei 2019 organiseert Zen.nl Den Haag een zen retraite in Abdij st.Willibrord in de buurt van Doetinchem.