Zen.nl logo Zen.nl Nederland
Mediteren met effect
024-6636420

Bijzondere Activiteiten


Lezingenreeks Rients Ritskes in Nijmegen

Vanwege de grote belangstelling is besloten om dit jaar een reeks van lezingen aan te bieden. Aanleiding is het verschijnen het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk.

Zen-nacht-marathon

Daag jezelf eens extra uit. Kom een nacht mediteren!
30 november-1 december

Workshop kintsugi

In deze workshop maak je kennis met de traditionele techniek van kintsugi en ga je aan de slag met de nieuwe variant ervan. Van een gebroken kopje of schaaltje maak je in een paar uur tijd een nieuw en uniek exemplaar.
Op 27 oktober en 24 november in Zen.nl Nijmegen.

Zen retraite voor artsen

Van 29 t/m 31 maart 2019 organiseert het Netwerk Arts & Meditatie in samenwerking met Zen.nl Tilburg een weekendretraite voor artsen in de Abdij van Berne te Heeswijk.

Zen retraite abdij st.Willibrord mei 2019

Van 29 april t/m 5 mei 2019 organiseert Zen.nl Den Haag een zen retraite in Abdij st.Willibrord in de buurt van Doetinchem.

Werkweek Zen en Creativiteit Zen.nl Westdorp

Zen.nl Westdorp (Drenthe) organiseert een creatieve zenwerkweek van 12 t/m 16 augustus. Heb je interesse in creatief en zenvol bezigzijn? Meld je dan aan. Gedurende vijf dagen gaan we zelfonderzoek doen en reflecteren op onze persoonlijke expressieve ontwikkeling.