Bijzondere Activiteiten


Verdiepingsgroep 'Verlichting'

Verlichting is bij uitstek een zenthema. Maar wat is Verlichting? Je hebt in deze groep in Leusden de gelegenheid in 8 bijeenkomsten te onderzoeken hoe jij je daartoe verhoudt.
Van 29 september tot en met 29 juni 2018.

Zenzondag

Zen.nl Haarlem meerdere informele, inspirerende zenzondagen organiseren. Kijk hier voor de onderwerpen, de data en aanmelden.

Lezingenreeks Rients Ritskes in Nijmegen

Vanwege de grote belangstelling is besloten om dit jaar een reeks van lezingen aan te bieden. Aanleiding is het verschijnen het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk.

Nachtmarathon

Daag jezelf eens uit, kom een nacht mediteren bij Zen.nl Nijmegen.

Zen retraite abdij st.Willibrord mei 2018

Van 30 april t/m 6 mei 2018 organiseert Zen.nl Den Haag een zen retraite in Abdij st.Willibrord in de buurt van Doetinchem.

Workshop Nondualiteit en de hartsutra in Amersfoort

Met recitatie, meditatie en op de ervaring gerichte oefeningen gaan we in deze workshop naar de woordloze ervaring van nondualiteit.
27 mei in Amersfoort

Zen & wandelen

Op zondag 10 juni verzorgt Ineke Verkuijl (lid Zen.nl Breda en zenleraar) in Hooge-Zwaluwe een ochtend waarin een stille wandeling wordt afgewisseld met zitmeditatie.

Zen retraite voor artsen

Van 15 t/m 17 juni 2018 organiseert het Netwerk Arts & Meditatie in samenwerking met Zen.nl Tilburg een weekendretraite voor artsen in de Abdij van Berne te Heeswijk.

Lezing non-dualiteit in jouw praktijk in Rotterdam

Op vrijdag 29 juni houdt zenmeester Rients Ritskes een lezing over non-dualiteit in jouw praktijk in theater 't Kapelletje in Rotterdam. Aanleiding voor de lezing is het verschijnen van het boek ‘Non-dualiteit in de praktijk. Gesprekken op de grens van het denken’, van Rients Ritskes en Arthur Nieuwendijk.

Zomercursus Zen en Boogschieten

Komende zomer geeft Hans (Zen.nl Lochem) samen met Marc van Disseldorp een vakantie-cursus: Zen en Boogschieten op landgoed l’Huy Préau in de Morvan (Fr).
  • 1
  • 2
  • >>
  • Last