Zen.nl enso logo Zen.nl Nederland
Vind rust, verleg je grenzen
024-6636420

Zen in de zomer

zen in de zomer Rients Ga mee naar de lezing ‘s middags op za.26 mei in Nijmegen en op 29 juni ’s avonds in Rotterdam. Over Non-dualiteit in relaties. (Zie: Zen.nl/Nijmegen)
zen in de zomer bij
zen in de zomer sesshin Ik ga mee naar de sesshin, lekker veel mediteren in de bossen bij Lochem, van 22 t/m 28 juli 2018 (Zie: Zen.nl/sesshins) zen in de zomer vlinder
zen in de zomer boogschieten En ik heb zin in zen en boogschieten. Dat doen we van 21 t/m 28 juli op een heus landgoed in Frankrijk (Zie: Zen.nl/Lochem)
zen in de zomer lieveheersbeestje
klei werkweek zen Westdorp In Drenthe ga ik mijn creatieve zelf ontdekken en vormgeven. Van 13 t/m 17 aug. op de Zen.nl boerderij. (Zie: Zen.nl/Westdorp)
zen in de zomer kever
zen in de zomer pelgrimstocht In stilte ga ik wandelen en mij één voelen met het natuurschoon van midden Nederland. Van 2 t/m 7 juli iets meer dan 20 km p.d. O.l.v. de ervaren Zen.nl pelgrimmoeder. (Zie: Zen.nl/pelgrimstocht)


zen in de natuur bergen op zoom En ik ga op zondag 24 juni in Bergen op Zoom een dag in de tuin van FrankenFruit beleven. Mediteren, met aandacht in de tuin werken en extra van de lunch genieten. (Zie: Zen.nl/BergenOpZoom)

zen in de zomer bijzondere activiteiten En ik blijf deze zomer lekker thuis en ga naar één van de vele andere activiteiten in mijn eigen vertrouwde zendo. Zie het overzicht op: Zen.nl/agendas of Zen.nl/agendas/activiteiten.