amersfoort
zen meditatie cursus centrum mediteren met effect zen meditatie cursus centrum mediteren met effect

 

Eendaagse workshop: Goed voelen is je goed voelen.

Mediteren is aankomen bij jezelf, en dat is vooral aankomen in je lichaam. Ons lichaam is de poort waarmee we de werkelijkheid ervaren. Voelen doe je met je hele lijf. Aanwezig zijn in je lichaam is een waardevolle vaardigheid die je meditatie verdiept. Deze dag leer je om met je aandacht in je lichaam aanwezig te zijn, te voelen en te ervaren. Waar zit spanning, waar ben je ontspannen en hoe reageert je lichaam? Bovendien krijg je oefeningen aangereikt om ook tijdens je dagelijkse activiteiten de signalen van je lichaam meer te ervaren. Je dagelijkse meditatie op het kussen verdiept zich niet alleen, je zal ook beter in staat zijn je aandacht gedurende de dag te benutten en jezelf goed te voelen en je daardoor goed voelen.

De workshop wordt gegeven door Yvonne Visser en Annemie Janssen. Annemie heeft een jarenlange ervaring als mindfulnesstrainer, beoefende Vipassana meditatie en beoefent ook Zenmeditatie. Ze is werkzaam als haptotherapeut en past haar meditatieervaring daarin toe om mensen meer in contact te laten zijn met hun lichaam.

Lokatie: Zen.nl Amersfoort, Vlasakkerweg 50
Datum en tijd: Zondag 29 maart van 10-16 uur
Kosten: €79,- (particulier tarief), €95,- (zakelijk tarief, met facturering) (koffie, thee en lunch zijn inbegrepen)
Minimum aantal deelnemers: 8, maximum: 14
Uiterste aanmelddatum: 21 maart
Annulering is kosteloos tot een week voor de workshop, daarna zullen de kosten voor de workshop in rekening worden gebracht.

Ja, ik schrijf me graag in voor deze eendaagse workshop:

Ik kies daarbij voor:

Particulier tarief (€79,-)
Zakelijk tarief (€95,-) met facturering

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*: