amersfoortstrandfoto strandfoto
zenleraren online zenleraren online
agapanthus agapanthus
zenleraren online zenleraren


 

Zen en de seizoenen

De dynamiek en de eigenheid van de vier seizoenen, lente, zomer, herfst en winter, voltrekken zich ook in je leven en in jouw. In deze reeks van vier bijeenkomsten volg je de seizoenen en ga je voelen hoe jouw natuur zich in zijn eigen tempo ontvouwt.
Elke dag opnieuw breekt in jouw ontwaken de lente aan, kom je tot volle zomerse bloei in de middag, laat je, zoals een boom in de herfst zijn blaadjes laat vallen, je activiteiten vallen in de avond om tot rust te komen in de winterse nacht.
We maken een spirituele reis op het ritme van de seizoenen met meditatie en oefeningen in de sfeer van elk seizoen, waarbij de natuur en onze verbondenheid daarmee telkens een belangrijke rol zal spelen.
Lente, het zich langzaam ontvouwen. De in de winter geplante zaadjes ontkiemen en wortelen door een rustige zoektocht naar verdieping.
Zomer, beweging, energie en zon! De ontkiemde zaden komen tot volle bloei.
De lange, lichte dagen geven je de energie om te doen wat je werkelijk wilt.
Herfst, tijd om los te laten. Neem afscheid van oude patronen en ongewenste neigingen en kom meer tot jezelf.
Winter, rust en herstel. Je mindert vaart, overdenkt en rust uit om weer nieuwe energie op te slaan voor een hernieuwd ontkiemen.

Begeleiding: Anya Wiersma
Tijd en data: van 9.00-12.00 uur; 4 oktober (herfst), 20 december (winter)
Locatie: Op een mooie rustige plek buiten.
Kosten: €45,- (zakelijk tarief met facturering €52,50) per workshop
Minimum aantal deelnemers: 8 (maximaal 16)
Uiterste aanmelddatum is een week voor de workshop. Annulering is kosteloos tot een week voor de workshop, daarna zullen de kosten voor de workshop in rekening worden gebracht.

Ja, ik schrijf me graag in voor deze eendaagse workshop:

Ik kies daarbij voor:

Particulier tarief
Zakelijk tarief met facturering

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*: