amersfoort
pompoen

Zen-incompanytraining

In de zen-incompanytraining leer je door middel van mediteren met meer rust en aandacht optimale resultaten te behalen en de goede balans te vinden tussen werk en privé. Wil je 's avonds voldaan en energiek thuiskomen, zodat je ook voldoende tijd en ruimte hebt voor kinderen, vrienden en familie? Wil je de weekenden gebruiken om creatief te ontspannen in plaats van uit te puffen en bij te komen? En wil je tegelijk meer betekenen op je werk? Dan is de zen-incompanytraining iets voor jou en wellicht ook voor je collega's.

Voor meer informatie of een gratis offerte, neem contact op met:
Yvonne Visser, yvonne@zen.nl, 06-81846699.Succes op je werk

Zen betekent aandacht. De zen-incompanytraining is bedoeld om meer plezier, aandacht en focus in leven en werk te krijgen. Met aandacht gaat alles beter. Je doorziet sociale processen eerder, leert beter samen te werken en sneller de oorzaak van problemen te herkennen. Hiermee help je niet alleen jezelf. Je helpt ook je team en je organisatie om hun doelen te behalen.

Stressklachten en burn-out voorkomen

Met aandacht gaat alles beter. Als je geen tijd en energie verspilt, voorkom je een burn-out of andere stressklachten. Ook kan de zen-incompanytraining je goed helpen om verder te herstellen van een burn-out en terugval te voorkomen. Mindfulness en meditatie zijn bewezen effectief en hebben een direct effect op de slaapkwaliteit.

Weten wat je wilt

De zen-incompanytraining begint met het verhelderen van je doelen in leven en werk. Veel keuzes maken we onbewust, en juist deze onbewuste keuzes bezorgen ons vaak problemen. Bewustwording van de onderliggende processen in je denken helpt je betere keuzes te maken. Daardoor worden blokkades opgeheven en ontstaat de gewenste focus.

Leren denken en voelen wat je wilt

In de zen-incompanytraining leer je mediteren. Zenmeditatie is een van de meest effectieve methoden om te leren denken wat je wilt denken en te voelen wat je wilt voelen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de brug tussen de linker- en de rechterhersenhelft dikker wordt door regelmatig te mediteren. Hierdoor gaan ratio en gevoel meer geïntegreerd samenwerken. Dit komt zowel onze efficiëntie als onze creativiteit ten goede.
logo BDO logo IBM logo gemeente Nijmegen
logo Rabobank logo Danfoss logo Politie
logo Dela logo ASML logo Stork
rijksdienst voor ondernemend Nederland logo unit4 logo RET

Welzijn op het werk

Uitgangspunt van de zen-incompanytraining is dat gezonde en gelukkige medewerkers meer en duurzamer bijdragen aan de missie van een organisatie. Zen.nl beschikt over een QuickScan en werkt samen met onderzoek-partners om gemakkelijk te kunnen achterhalen welke uitdagingen er op het gebied van welzijn in een organisatie spelen.

Zen-incompanytraining op maat

Zen.nl verzorgt al vele jaren zen-incompanytrainingen voor kleine en grote bedrijven, voor de overheid en het bedrijfsleven. De lengte van een zen-incompanytraining kan variëren van een workshop van een uur tot een in de organisatie geïntegreerde training van enkele maanden. De meest gevraagde variant van een zen-incompanytraining is een tweedaagse training met een terugkomdag.

Trainers

Aan Zen.nl is een groot aantal deskundige trainers verbonden. Allen hebben veel ervaring als zenleraar. Wat opleiding en werkervaring betreft hebben ze uiteenlopende achtergronden. Enkele van deze trainers met hun specialisaties zijn:

Arjan Mulder, teamontwikkeling, overheid en onderwijs
Arthur Nieuwendijk, wetenschap en filosofie
Bert van Voorst, ICT en management
Dieter Fett, internationaal transport en logistiek management
Dirk Polder, natuurbeheer en management
Etiënne Jacobs, financiële dienstverlening en onderwijs
Floor Rikken, overheid en gezondheidsorganisaties
Hans van der Vleuten, directie, management en kaizen
Harry Mengers, overheid en verandermanagement
Heleen Ballemans, groepsdynamica en creativiteit
Jan de Ruiter, wetenschap, hoger onderwijs en biologie
Jasper Zandvliet, informatie, systeembeheer en management
Nicola Kneepkens, informatiemanagement
Raoul Destrée, concentratietraining, onderwijs, overheid
Remko de Beer, informatie- en onderwijsmanagement
Rients Ritskes, ceo's, management en topsport
Robert Kizen van Gemert, directie, zen in business, profit en non-profit
Sietze Graafsma, artsen en opleiders
Steven Edelenbosch, topsport
Yvonne Visser, mindfulness en non-duale coaching

Voor meer informatie of een gratis offerte, neem contact op met:
Yvonne Visser, yvonne@zen.nl, 06-81846699.