zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Gratis proefles zen

effecten zen meditatie Zenmeditatie is mentale fitness. Vaak is het druk in ons hoofd. We piekeren, we maken ons zorgen, of we voelen ons stuurloos. Zenmeditatie helpt. Zen helpt je op te merken wat er gaande is, dit te begrijpen en, daardoor, te veranderen. Dat brengt rust, veerkracht en ontspanning.

Je bent van harte welkom om in een proefles van ruim een uur kennis te maken met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte.

Locatie: Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 128, Arnhem
Gratis parkeren kan in de straten rondom het Posttheater (Rosendaalsestraat, Sonsbeeksingel, Catharijnestraat). Vanuit hier is het 4 à 5 minuten lopen.

Ik meld me hierbij aan voor de gratis proefles op:

zaterdag 22 juni om 10:00 uur (vol)
zondag 23 juni om 10:00 uur
zondag 23 juni om 12:00 uur
Ik neem graag een keer deel. Breng me op de hoogte wanneer er nieuwe proeflessen gepland zijn bij Zen.nl Arnhem.

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres:
 
Postcode:

Plaats:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Bij Zen.nl geven wij zenmeditatie-training op een inspirerende, verdiepende en heel praktische manier. Deze lesmethode is al meer dan 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar meer balans en verdieping. Met het beoefenen van zen leer je denken wat je wilt denken en voelen wat je wilt voelen.