zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

 

Workshop:
een etmaal zen in/en natuur

Hoe kijk jij naar de natuur en naar jezelf als onderdeel daarvan? Maak je je zorgen? Het nieuws staat bol van de onheilstijdingen en zelf kun je ook veranderingen in onze natuurlijke wereld ervaren. In de zentraditie is de natuur eeuwenlang een bron van inspiratie geweest. Verbondenheid van iedereen met alles staat hierin centraal. Met andere woorden, als het niet goed gaat met de natuur, gaat het dan nog goed met ons?

Workshop

Over de bovenstaande vragen is een workshop samengesteld die in 2020 van start gaat. We nemen daarin interbeing, de onderlinge verbondenheid als uitgangspunt en stellen ons de vraag hoe wij de verbinding met het levensweb, met onszelf als onderdeel van de levende aarde, kunnen herstellen en/of versterken. En daarom gaat interbeing in wezen over contact maken, over opnieuw contact maken, over herverbinden, reconnect.

Bronhoeve in Cothen We gaan in de workshop zeker ook mediteren, maar het accent ligt op buiten zijn en daar oefenen in contact maken en verbinden. Het gaat om het verbinden van jouw verhaal met dat van ons allemaal en dat van het levensweb.

De workshops vinden plaats in de Bronhoeve in Cothen, vlakbij Utrecht. De workshop begint op vrijdagmiddag 18.00 uur en eindigt op zaterdagmiddag 18.00 uur. De data zijn 18 en 19 september. De kosten bedragen €195,- all in. (Studenten + ziop €165,-, bedrijven €245,-).

Dirk Polder zenleraar, coach en opleider Zen.nl Delft

De docent

Dirk Polder is fulltime zenleraar, coach en opleider bij Zen.nl Delft. Hij is daarnaast opgeleid tot landschapsinrichter en heeft ruim 30 jaar ervaring met natuur en landschapsbescherming en organisaties die daarin actief zijn. De relatie mens en natuur is het belangrijkste thema in zijn leven.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de workshop op:

18 en 19 september

Tarief:

Particulier (€ 195,-)
Student / ZIOP (€ 165,-)
Bedrijf (€ 245,-)


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving