zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

 

Live online leren mediteren

Wil jij ook deze weken goed gebruiken en innerlijke rust en veerkracht ontwikkelen? Dat kan nu door live online te leren mediteren van een ervaren zenleraar. De afgelopen weken hebben we op grote schaal ervaren dat een online meditatiecursus heel goed kan werken. We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen.

Vierweekse Zomercursus zenmeditatie

zonnetje zomercursus Deze vierweekse cursus is een compacte en intensieve kennismakingscursus zenmeditatie. Het thema is ‘aandacht’. Je leert mediteren en we staan uitgebreid stil bij de fysieke en mentale houding tijdens zenmeditatie. De praktische toepassing van zen staat altijd centraal. Dingen uit het dagelijks leven zullen aan bod komen zoals focus, concentratie, omgaan met keuzes en stress. Een goede gelegenheid om te ervaren of zenmeditatie iets voor je is. Of niet.
Na afloop is het mogelijk te starten met de wekelijkse introductiecursus van (vier of) vijf maanden. Of, bij voldoende ervaring, door te stromen naar de gevorderdencursus.

Praktische informatie

De zomercursus bestaat uit 4 wekelijkse lessen van 2 uur en vindt plaats in een meditatiecentrum. Online deelname is in overleg ook mogelijk.
Geef bij je aanmelding in het veld ‘opmerkingen’ even aan als je liever online deelneemt.

De prijs van deze cursus is €95,- voor particulieren, €80,- voor studenten en €115,- voor zakelijke deelnemers met factuur.

Binnenkort start er een zomercursus (waar je ook online aan kunt deelnemen)

Plaats Startdatum Tijd
Dordrecht donderdag 6 augustus 19.30 tot 21.30 Aanmelden
Plaats Startdatum Tijd
Dordrecht do 6 aug 19.30 Aanmelden