zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

 

Live online leren mediteren

van een ervaren zenleraar

Wil jij ook deze weken goed gebruiken en innerlijke rust en veerkracht ontwikkelen? Dat kan nu door live online te leren mediteren van een ervaren zenleraar. De afgelopen weken hebben we op grote schaal ervaren dat een online meditatiecursus heel goed kan werken. We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen.

In vijf lessen van 1,5 uur leer je direct online mediteren van een ervaren zenleraar. Je leraar helpt je bij het vinden van de goede houding tijdens het mediteren en natuurlijk vooral bij het vinden van de innerlijke rust en balans. Na deze vijf lessen kun je zelfstandig je meditatiebeoefening voortzetten of je aansluiten bij een van onze vele wekelijkse (online) groepen.

Deze cursus van vijf online lessen kun je individueel doen, met je gezin of in groep. De groepscursussen starten als er voldoende deelnemers zich hebben aangemeld die op een gelijktijdig moment in de week kunnen. Geef svp daarom zo ruim mogelijk je beschikbaarheid op.

Meer rust en veerkracht

Iedereen die regelmatig mediteert, voelt hoeveel rust en inzicht mediteren geeft. Ook wetenschappelijk onderzoek toont aan dat regelmatig mediteren een positief effect heeft op lichaam en geest, dat mediteren het aantal hersencellen in bepaalde hersengebieden significant verhoogt, angst en depressie vermindert en zelfs onze weerstand verbetert.

Investering:

Het reguliere tarief is €75,- voor de gehele live online cursus van vijf lessen.

Inschrijfformulier

Ja, ik schrijf me in voor de live online cursus.
Ik heb belangstelling maar ook nog een vraag. Neem telefonisch contact met mij op s.v.p.

* Noteer hier graag de dagen/dagdelen waarop deelname je beslist niet past:


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving