zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

 
 

Hier vind je ons actuele aanbod van online cursussen. 

Zenvol leven op elke leef-tijd

Een online cursus van zes colleges van op donderdag van 19.30 tot 21.00 uur. De cursus start 30 september en wordt gegeven door Pia Velema (Zen.nl Haarlem) en Peter van Beukelen (Zen.nl Utrecht).


 

Inzicht in je blauwdruk

Door regelmatige zelfreflectie en meditatie krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en gedragspatronen. Vaak ontdek je na verloop van tijd dat de dagelijkse gedragspatronen zich door de jaren heen op een nog algemener niveau gaan herhalen; er zit een patroon in je patronen. In deze workshop ga je op onderzoek uit naar je diepst liggende patroon, je blauwdruk. Je zult gaan zien dat je meest basale zelfbeeld, wat vooral wordt bepaald door je oerbubbels, zich steeds weer herhaalt in wat je denkt, voelt en doet.


 

Online dialoogtraining

Meer dan ooit ervaren we de uitdagingen van online communicatie. In een training van twee dagdelen leer je deze uitdagingen goed te hanteren en de voordelen van zowel online als offline communicatie optimaal te benutten. Deze training is gericht op professioneel overleg, vergaderingen, crisisoverleg en webinars, ook al zijn de technieken uit onze dialoogtraining ook privé uitstekend toepasbaar. Deze training is ook binnen jouw organisatie incompany mogelijk. Dit kan online en op locatie.