zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

 
 

Zen.nl voor professionals:


 

Zen incompany

Leren mediteren en dit integreren in het dagelijkse leven is het vertrekpunt van onze incompany training. De aandacht en focus die men hierdoor ontwikkelt, triggert inzichten en stimuleert groei. Ervaren trainers begeleiden de deelnemers op hun ontwikkelpad door dit te koppelen aan doelen. Daarbij wisselen theorie en praktijk zich af en is het programma steeds interactief. De groepsgrootte van een training is meestal rond 12 deelnemers en desgewenst kan de training aangevuld worden met individuele coaching of teamcoaching.


 

Zenleiderschapsforum

Het zenleiderschapsforum is er voor leidinggevenden, adviseurs en zzp-ers die bij willen dragen aan een zenvolle wereld, een wereld waarin empathie, diepgang, kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Ben jij zo’n professional en wil je je meditatiebeoefening optimaal integreren in je werk? Dan is dit netwerk iets om je bij aan te sluiten. Immers, dat integreren van zen in de praktijk is een kunst, een kunst die je meester wordt door veel ervaring èn door je te laten inspireren door andere deskundige professionals.


 

Zen en ikigai

Meer doen wat je echt wilt doen in je leven en werk. Onbelemmerd en onbevreesd handelen zodat je anderen gemakkelijk meeneemt in je ontwikkeling en synergie creëert. Hierdoor de energie vinden waardoor onbereikbare doelen bereikbaar blijken, zonder iets te forceren. Je voelt aan wat de wereld om je heen nodig heeft en hoe je daarin optimaal kunt faciliteren. Ken je deze positieve ervaring? En wil je die een groter deel van je leven laten zijn? Doe dan mee aan deze training die bedoeld is voor alle professionals die hun energie meer en gerichter willen laten stromen.