zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

 

Zen in de zorg

De eendaagse training Zen in de zorg is voor alle professionals die in de zorg werken, van praktijkondersteuner tot medisch specialist. Voor zorgverleners die het werk met meer rust, meer aandacht en minder stress willen doen. Ervaring met zen is niet vereist voor deelname. De zorgsector is een uitdagend werkterrein. Professionals staan onder druk. De behoefte aan zorg is onuitputtelijk en zorgverleners hebben een sterke motivatie om daaraan te voldoen. Maar tijd en middelen zijn beperkt. Dit levert dagelijks spanningen op met risico op overbelasting en burn-out. Het vinden van een goede balans is zowel op individueel als collectief niveau een enorme uitdaging en ook van groot belang. Deze eendaagse training gaat over hoe je goed kunt omgaan met deze spanningen. Ontdek hoe je zelf in balans kunt blijven en tegelijk optimaal bijdraagt aan betere zorg.

Kyogen Fleer zen in de zorg Zen.nl Enschede zenleraar en coach Kyogen Fleer zen in de zorg Zen.nl Enschede zenleraar en coach De docent
Kyogen Fleer (1967) werkte 20 jaar in de zorg, onder andere als senior-verpleegkundige, (interim) leidinggevende, projectleider en wijkverpleegkundige. Nadat hij zen ging beoefenen, vond hij meer rust en geluk in zijn werk. Deze rust stelde hem in staat om meer bij zichzelf te blijven en daarmee beter en effectiever te functioneren. In deze eendaagse training wil hij de mensen die de uitdagingen van het werken in zorg kennen, laten ervaren wat de praktische toepassing van de zen-filosofie en meditatie voor hen kan betekenen. Vanaf 2014 is Kyogen fulltime zenleraar en geeft hij leiding aan Zen.nl Enschede.


zen in de zorg
DatumPlaats
Za. 14 maartZen.nl Lochem reserveer een plaats
Za. 4 aprilZen.nl Delft reserveer een plaats
Za. 23 meiZen.nl Utrecht reserveer een plaats
Do. 11 juniZen.nl Amsterdam reserveer een plaats

Tijden:van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten:  €175,- incl. lunch, koffie & thee
€125,- leden & oud-leden Zen.nl
Data:
Zaterdag 14 maart Zen.nl Lochem
reserveer een plaats

Zaterdag 4 april Zen.nl Delft
reserveer een plaats

Zaterdag 23 mei Zen.nl Utrecht
reserveer een plaats

Donderdag 11 juni Zen.nl Amsterdam
reserveer een plaats

Tijden:van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten:  €175,- incl. lunch, koffie & thee
€125,- leden & oud-leden Zen.nl
zen in de zorg