delft
bloesem

leeg stukje

Zomerzen 2021 Je Eigen Leven Als Reis (Naar Heelheid)

Data: 20/7, 27/7, 3/8, 10/8, 17/8, 24/8, 31/8 (7 dinsdagen), 20.00-22.00 uur

In deze zomerzen kijken we naar ons eigen leven als naar een reis. We zijn de ontdekkingsreiziger en reflecteren op de vragen: waar sta ik nu? Wie ben ik nu? Wat heeft mijn verleden mij meegegeven op mijn reis? Waar wil ik naartoe? Hoe ga ik verder vanaf hier?

Zomer & levensreis

Wat de middag is in de dag, is de zomer in het jaar. In de winter ontstaan kiemen, die in het voorjaar ontspruiten en groeien. In de zomer raakt alles volgroeid en volwassen. De beloften uit de lente zijn tot volle wasdom gekomen. Het unieke van elk levend organisme is zichtbaar. Een mooi moment om even stil te staan, de zintuigen open te zetten: te kijken, te luisteren en vooruit te blikken. Wat ligt er nog meer in het verschiet?
Ook ons leven maakt een ontwikkeling door: van embryo in je moeders buik, naar opgroeien, volwassen worden, je eigen pad en bestemming in dit leven vinden. Je kunt je leven zien als een spannende reis die je maakt. Een reis die grillig is en je over paden voert die je nooit had voorzien. Paden met intense schoonheid die je gelukkig maken, en soms vol stekelige planten die pijn veroorzaken. Hoe geef jij deze reis vorm en betekenis?

Voor wie?

De zomerzen is toegankelijk voor iedereen met een beetje meditatie-ervaring. Je kunt alle 7 avonden meedoen, maar ook enkele lessen meedoen. Elke les wordt zo ingeleid dat het thema van de avond op zichzelf staat en goed te volgen is. De lessen zijn hybride, d.w.z. live en online. Per keer kunnen 9 deelnemers in de zendo meedoen (Coronaproof) en de rest online.

De lessen staan open voor alle deelnemers van de cursussen in Delft en beginnen om 20.00 uur. Bij elke les starten we met een korte samenvatting van de les er voor, dus als je vanwege vakantie een aantal lessen niet kan volgen is de draad is het verhaal goed te volgen. Na afloop betaal je alleen de gevolgde lessen op basis van het maandtarief.

Ja! Ik doe mee!

20 juli
27 juli
3 augustus
10 augustus
17 augustus
24 augustus
31 augustus


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student € 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Tarief:

Particulier  € 59,- per maand
Student € 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Mijn gegevens:

Naam*: