Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Vierweekse voorjaarscursus zenmeditatie

Deze vierweekse cursus is een compacte en intensieve kennismakingscursus zen meditatie. Het thema is ‘aandacht’. Je leert mediteren en we staan uitgebreid stil bij de fysieke en mentale houding tijdens zen meditatie. De praktische toepassing van zen staat altijd centraal. Dingen uit het dagelijks leven zullen aan bod komen zoals focus, concentratie, omgaan met keuzes en stress. Een goede gelegenheid om te ervaren of zen meditatie iets voor je is. Na afloop is het mogelijk te starten met de wekelijkse introductiecursus van vijf maanden (start in september), of, bij voldoende ervaring, door te stromen naar een van de gevorderdencursussen.

Praktische informatie

De voorjaarscursus bestaat uit 4 wekelijkse lessen van 2 uur en een kwartier en vindt plaats in ons meditatiecentrum aan de Colvenierstraat 2 te ‘s-Hertogenbosch.

De prijs van deze cursus is €95,- voor particulieren, €80,- voor studenten en €115,- voor zakelijke deelnemers met factuur.


Ja! Ik schrijf me graag in voor de voorjaarscursus:

woensdag 17 en 24 april, 8 en 15 mei van 19.30-21.45 uur

Ik kies daarbij voor:

Particuliere inschrijving € 95,-
Inschrijving als student € 80,- (op vertoon van collegekaart)
Zakelijke inschrijving  € 115,- met facturatie

Zie ook: prijzen en kortingen.

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving