zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

Opleiding tot dialoogtrainer

Goede gesprekken vormen de basis van ons geluk en succes, maar ondanks alle moderne communicatiemiddelen lijkt het steeds moeilijker elkaar te verstaan. Er wordt langs elkaar heen gepraat en de verdeeldheid in de maatschappij neemt toe. Gelukkig ervaren deelnemers aan onze trainingen dat het ook anders kan. De dialoogtechnieken van de filosoof/ natuurkundige David Bohm verbinden mensen, verdiepen relaties en doen nieuwe creatieve oplossingen ontstaan.

dialoog Noodzaak
Herken jij de noodzaak om elkaar beter te verstaan en wil je hieraan een bijdrage leveren? Dan is de opleiding tot dialoogtrainer iets voor jou. De afgelopen jaren hebben we zowel op locatie als online met succes vele dialoogtrainingen gegeven. Naast onze workshop voor particulieren hebben we ook bij verschillende bedrijven en non-profit organisaties onze trainingen incompany gegeven. In verband met de toenemende vraag naar dialoog-trainingen verzorgen we de opleiding tot dialoogtrainer.

Trainers gezocht
De door ons opgeleide trainers kunnen dan vanaf eind dit jaar vanuit het dialoogcentrum of zelfstandig dialoog-workshops en -trainingen gaan geven, zodat we samen een bijdrage kunnen leveren aan een beter dialoogklimaat. In deze zesdaagse training worden alle aspecten van een goede dialoog theoretisch behandeld en geoefend. De nieuwe inzichten en geleerde technieken kunnen gedurende de opleiding in de praktijk worden geïntegreerd.

Trainingsdata
13 januari, 20 januari, 10 februari, 24 februari, 17 maart en 24 maart 2022.

Tijden en locatie
De training vindt plaats bij Zen.nl Utrecht.
Adres: Amsterdamsestraatweg 66 Utrecht.

Iedere trainingsdag duurt van 10.00 – 16.30 uur.
Inloop vanaf 09.45 uur. We starten stipt om 10.00 uur.

Praktisch
De investering voor deze opleiding inclusief cursusboek De slimme dialoog, koffie/thee en lunch bedraagt €1995,- ex 21% BTW, incl. certificaat. Ben je al langer dan een jaar cursist bij Zen.nl dan is het tarief €1495,- ex BTW.

roep om dialoog Enkele van de behandelde onderwerpen:
- Doelgerichtheid van communicatie
- De flow in een goede dialoog
- De kunst van het luisteren
- Non-verbale communicatie in een dialoog
- Ademhaling en stemgebruik
- De functies van discussie en dialoog
- Het effect van de juist woordkeuze
- Functionele rituelen in communicatie

boek de slimme dialoog
Voor meer info, aanmelding en vragen, neem graag contact op met:
Remko de Beer: remko@zen.nl