zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Zenvol schrijven over goede voornemens

Het nieuwe jaar nadert en daarmee het moment om goede voornemens te maken. Velen van ons maken jaar na jaar grotendeels dezelfde goede voornemens. Mede daarom geven anderen het juist op om goede voornemens te maken en soms zelfs om doelen te stellen. Waarom zou je immers, als dat je vooral het vervelend gevoel van teleurstelling of misschien zelfs falen of schaamte oplevert?

Bij Zen.nl leren we dat onze moeite om doelen te halen er vooral mee te maken heeft dat we eigenlijk altijd alles willen. Omdat we barsten van de onbewuste doelen, kost het ons moeite om te doen wat we ons voornemen. Mediteren kan helpen om meer zicht te krijgen op wat we werkelijk willen. Dat geldt ook voor schrijven.

In deze workshop combineren we die twee, al zijn we vooral in de weer met pen en papier. Aan de hand van korte opdrachten ter inspiratie, verken je al schrijvend je doelen voor het komende jaar. Het resultaat is een voornemen waar je blij van wordt en waarvan het verrassend aannemelijk is dat je het tot uitvoering brengt.

De workshop vindt plaats op zondag 16 februari, van 10.00 tot 15.30 uur bij Zen.nl Dordrecht. Hij wordt gegeven door Anke Welten. Deelname kost €75,- (Leden betalen €65-), inclusief lunch.

Deze workshop is een goede kennismaking met zen, maar biedt ook verdieping voor mensen die al zen beoefenen. Meditatie-ervaring is niet nodig voor deelname.

Ja, ik doe mee aan de workshop Zenvol schrijven over goede voornemens:

Ja, ik schrijf me in voor de workshop Zenvol schrijven over goede voornemens
Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*: