Zen.nl enso logo Zen.nl Dussen
Vind rust, verleg je grenzen
06-51925498

Introductiecursus voorjaar 2018

Na de zesweekse kennismakingscursus zen kun je verder gaan met de wekelijkse introductiecursus. Tijdens de introductiecursus van twee of drie maanden leer je het thuis mediteren te verankeren in je dagelijks ritme. We gaan verder met de concrete vertaalslag naar de praktijk van alledag. Hoe kun jij je meditatie ervaring vruchtbaar toepassen? Aan de hand van het basisboek zentraining: 'Leer denken wat je wil denken' van zenmeester Rients Ritskes komen tal van praktische onderwerpen aan bod, waaronder omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling en geluk versus genot.

Onze cursisten beoordelen ons met een 9+ volgens The Feedback Company. We vinden het belangrijk dat je zelf ervaart wat regelmatige zenbeoefening met jou en je omgeving doet. Dit kost tijd en aandacht (geen quick-fix) vandaar dat we na de kennismakingscursus graag deze verdiepingsmogelijkheid aanbieden.


Lesrooster cursus

Voorjaar 2018 Introductie Duur
Dinsdagavond 20:00 - 21:45u 3 april t/m 26 juni
Woensdagavond 18:00 - 19:45u 4 april t/m 27 juni


Ja, ik schrijf me graag in voor:

Start in april
Dinsdagavond 20.00 - 21.45 uur. Start 10 april a.s.
Woensdagavond 18.00 - 19.45 uur. Start 11 april a.s.

Gedurende de schoolvakanties en op feestdagen is er geen les. Gemiste lessen kunnen op een andere dag in dezelfde week worden ingehaald. Deelname aan de maandelijkse stille zondag is inbegrepen.


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Overige informatie

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.