eindhoven
meditatiebel

Online wintercursus: oriënteren op zen

Deze vierweekse online cursus met een terugkomdag in de zendo in Eindhoven is een compacte en intensieve kennismakingscursus zenmeditatie. Het thema is ‘aandacht’. Je leert mediteren en we staan uitgebreid stil bij de fysieke en mentale houding tijdens zenmeditatie. De praktische toepassing van zen staat altijd centraal. Dingen uit het dagelijks leven zullen aan bod komen zoals focus, concentratie, omgaan met keuzes en stress. Een goede gelegenheid om te ervaren of zenmeditatie iets voor je is. Of niet.
Na afloop is het mogelijk te starten met de wekelijkse introductiecursus van vijf maanden. Of, bij voldoende ervaring, door te stromen naar de gevorderdencursus.

Praktische informatie

De wintercursus bestaat uit 4 wekelijkse lessen van 1,5 uur online en een terugkomdag op 16 januari die plaatsvindt in het meditatiecentrum aan de Tongelresestraat 301 in Eindhoven. De prijs van deze cursus is €95,- voor particulieren, €80,- voor studenten en €115,- voor zakelijke deelnemers met factuur.

Lesrooster

Wintercursus Tijd Data Docent
Woensdag 20.00-21.30 25 november,
2, 9, 16 december
Robin

Ja! Ik schrijf me graag in voor de wintercursus online: oriënteren op zen:

Woensdag 25 november, 2, 9, 16 december 20.00-21.30 uur.

Ik kies daarbij voor:

Particuliere inschrijving € 95,-
Inschrijving als student € 80,- (op vertoon van collegekaart)
Zakelijke inschrijving  € 115,- met facturatie

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving