logo Zen.nl kaart like ons op facebook
Zen.nl Nederland
Zen.nl Eindhoven

Workshop: Op weg naar mijn ikigai.

Ikigai Ikigai - wat is dat? Een nieuw mystiek woord, de volgende hype? Weer een belofte van een snelweg naar geluk? Het boekje staat in de bestsellerlijsten. Het verhaal over ikigai en hoe het mensen helpt spreekt aan.
En dan?
Nadenken over de vraag wat je ikigai is, is als een schijnwerper richten op een kaarsvlam: dan zie je hem niet. Je ikigai gaat over je diepste drijfveer, datgene wat jou telkens weer in beweging zet. Vaak is dat onbewust. Dus hoe kom je er dan achter? En doet het er eigenlijk toe?

Deze workshop 'Op weg naar mijn ikigai' vertrekt vanuit die vragen en is een verkenningstocht: van de manier waarop je jouw ikigai in het vizier kunt krijgen. En waartoe dat dient voor jou, in jouw leven en werk.

De workshop biedt:

  • géén tips en trucs
  • géén formule voor een lang en gelukkig leven
  • géén instant resultaat

  • wél inspirerende vragen waarmee je vooruit kunt
  • wél een beproefde methode van onderzoeken
  • wél een oefening die richting en voldoening geeft.

Zen.nl Endhoven Voor wie: iedereen die het waardeert om actief en bewust bezig te zijn met vragen die leven en werken meer inhoud geven. Maximum aantal deelnemers: 12

Door wie: Lilian van der Vaart. Als coach, zenleraar en adviseur ervaart zij dagelijks hoe krachtig en inspirerend leven en werken vanuit ikigai is, zowel in haar eigen leven als in dat van haar coachees. De gestructureerde methode die zij hanteert is heel werkzaam in het bewust maken van onbewuste drijfveren.

Waar:Zen.nl Eindhoven, Tongelresestraat 301, Eindhoven
Wanneer:zaterdag 24 november van 13.30 tot 16.00 uur (deze workshop is volgeboekt, je kunt je nog wel inschrijven voor de wachtlijst)
 zaterdag 9 februari van 13.30 tot 16.30 uur
Investering:  2,5 uur van je tijd, je bereidheid tot actieve participatie, en voor niet-cursisten €75,- incl. werkmateriaal. Voor (oud-)cursisten van Zen.nl geldt een aparte regeling, mail naar lilian@zen.nl

Ja, ik meld me graag aan voor de workshop:

op 24 november (wachtlijst)
op 9 februari

Ik ben:
(oud)cursist van Zen.nl
geen (oud)cursist van Zen.nl


Mijn gegevens:

Naam*:


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving