zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

Zen.nl Goirle leraren


Remko de Beer (1974) is vanaf het begin van zijn zenbeoefening geïnspireerd door de nadruk op de directe ervaring en de praktische toepasbaarheid van zen in het moderne dagelijkse leven. Remko leidt Zen.nl Tilburg en Goirle en runt de Zen.nl winkel. Daarnaast is hij werkzaam binnen het hoger onderwijs op het gebied van informatiemanagement en ICT.
e-mail: remko@zen.nl
Remko de Beer
 

Janneke Robben (1984) is als zenleraar verbonden aan Zen.nl Tilburg en combineert dit met haar gezin en werk met asielzoekers. In 2013 startte ze met zen om de aandacht te trainen. Ze voelde al gauw dat mediteren haar hoofd opruimde en dat bracht haar meer contact. Ze volgde de opleiding tot zenleraar in Nijmegen onder coaching van Daido Maas, daarna verhuisde zij terug naar haar roots in Goirle.
e-mail: janneker@zen.nl
Janneke Robben
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van veel verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en is oprichter van Zen.nl. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar zenleraar en auteur van een tiental boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
Rients Ritskes