Haarlemstrandfoto strandfoto
zenleraren online zenleraren online
agapanthus agapanthus
zenleraren online zenleraren


Zendoweekend

22 t/m 24 november 2019 over vertragen

Ervaar wat ruim 2 dagen intensief mediteren in onze eigen zendo in Haarlem je brengt in je persoonlijke ontwikkeling. Dit weekend geeft je de gelegenheid om met een groep van max 15 personen je meditatie te verdiepen. We brengen het weekend zoveel mogelijk in stilte door. Het programma bestaat voornamelijk uit periodes zazen van 25 minuten, afgewisseld met 5 minuten kinhin. Daarnaast is er tijd ingeruimd voor werken in stilte, binnen en buiten. Tijdens de avondmeditatie is er gelegenheid voor persoonlijk onderhoud en op zaterdag- en zondagmorgen is er een teisho (lezing). Het thema van het weekend is: vertragen.
Aan de hand van het boek ‘de zeven geheimen van de schildpad’ gaan we ons in dit thema verdiepen en er volop mee oefenen.

Het programma begint vrijdags om 17.00 uur met een startbijeenkomst en lichte avondmaaltijd en eindigt zondags om 15.00 uur na de thee. Je slaapt thuis en ’s morgens om 6.30 u ben je weer in de zendo.
Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol.

De kosten voor dit weekend, inclusief alle maaltijden en het boek: ‘de zeven geheimen van de schildpad’, bedragen: €180,- pp, €220,- zakelijk tarief (met factuur) en €140,- studententarief.
Wil je eerst meer weten, mail of bel me: Pia Velema - pia@zen.nl/06 2845 9399

Ja! Ik meld me aan voor het zendoweekend:

Tarief:
Particulier
Student (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf (inclusief BTW en met factuur)


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving