Zen incompany training: meer dan mediteren

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Visser:
E: yvonne@zen.nl
T: 06-81846699

Zen incompany training: meer dan mediteren

Leren mediteren en dit integreren in het dagelijkse leven is het vertrekpunt van onze incompany training. De aandacht en focus die men hierdoor ontwikkelt, triggert inzichten en stimuleert groei. Ervaren trainers begeleiden de deelnemers op hun ontwikkelpad door dit te koppelen aan doelen. Daarbij wisselen theorie en praktijk zich af en is het programma steeds interactief. De groepsgrootte van een training is meestal rond 12 deelnemers en desgewenst kan de training aangevuld worden met individuele coaching of teamcoaching.

Met aandacht gaat alles beter

Zen betekent aandacht en de training is primair bedoeld om onze aandacht te leren focussen zodat we daar in ons dagelijks leven van kunnen profiteren. Met meer aandacht gaat er meer in één keer goed, doorzien we sneller onze interactie met anderen, signaleren we eerder problemen en maken we bewustere keuzes.
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de brug tussen de linker- en de rechterhersenhelft dikker wordt door regelmatig te mediteren. Hierdoor gaan ratio en gevoel meer geïntegreerd samenwerken. Dit komt onze effectiviteit en creativiteit ten goede.

Nieuw: online incompany meditatiecursus

Sinds het begin van de coronacrisis biedt Zen.nl ook online incompany meditatiecursussen. De cursus geeft handvatten voor het beter hanteren van alle hedendaagse uitdagingen en geeft de rust waar veel succesvolle mensen behoefte aan hebben. Meerdere grote en middelgrote organisaties bieden hun medewerkers deze online cursus aan, waar steeds veel vraag naar blijkt te zijn. Om voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven, is het maximum aantal deelnemers tien. De online cursus omvat 10 lessen van 2 uur, maar kan aan de wensen van de organisatie worden aangepast. Zo geven we bij accountantskantoor BDO een korte basiscursus van drie dagdelen, met daarna de mogelijkheid van online verdiepingsbijeenkomsten. Het cursusmateriaal wordt de deelnemers van te voren thuis toegezonden. Bent u voor uw organisatie ook geïnteresseerd in deze mogelijkheid om uw medewerkers in topconditie te houden, neem dan contact op met Jeroen Verstappen: jeroen@zen.nl 024-6636420 of 06-53742686

Er wordt steeds meer gevraagd

De samenleving vraagt steeds meer van organisaties en hun medewerkers. Onze zentraining geeft medewerkers de rust en veerkracht om beter om te gaan met alle taken en verantwoordelijkheden. Door onze training ervaart 90% van de deelnemers een betere werk/privé balans. Organisaties zijn succesvol omdat ze succesvolle medewerkers hebben. En succesvolle medewerkers zijn zelfbewust, kunnen de organisatiedoelen verbinden met hun persoonlijke doelen en zijn effectief in samenwerken. Zenmeditatie geeft naast rust en overzicht meer creativiteit, verbeterde concentratie, heldere doelen en meer energie.

U bent uniek

Ieder moment is uniek, ieder mens is uniek, iedere organisatie is uniek. Daarom is aandacht in dit moment zo belangrijk, want we hebben maar één kans om dit moment ten volle te ervaren en te benutten. Wij komen dan ook graag met u in contact om u en uw bedrijf te leren kennen zodat we een training op maat voor u kunnen samenstellen.

Chris Haak BDO over meditatie YouTube

Bedrijven waar we eerder incompany training verzorgden zijn onder andere:

logo BDO logo IBM logo gemeente Nijmegen
logo Rabobank logo Danfoss logo Politie
logo Dela logo Stork rijksdienst voor ondernemend Nederland
logo unit4 logo RET

Contact:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Visser:
E: yvonne@zen.nl
T: 06-81846699