Nijverdal
lelie

leeg stukje

Weekendsesshin Zen.nl Nijverdal en Utrecht
Vrijdag 1 t/m zondag 3 oktober 2021

Een sesshin is het Japanse woord voor retraite. De sesshin geeft je de gelegenheid om met een groep je meditatie te verdiepen. Het weekend brengen we zoveel mogelijk in stilte door. Het programma bestaat voornamelijk uit periodes zazen van 25 minuten, afgewisseld met 5 minuten kinhin. Daarnaast is er tijd ingeruimd voor werken in stilte, in huis en buiten. Tijdens de avondmeditatie is er gelegenheid voor persoonlijk onderhoud; op zaterdag en zondagmorgen is er een teisho (lezing).

Het programma begint vrijdags om 17.00 uur met een startbijeenkomst en lichte avondmaaltijd en eindigt zondags om 14.00 uur, na de lunch.


centrum OOstraven Epe zendo centrum Oostraven Epe eetzaal

Zonder grenzen leven

leven zonder grenzen We kijken allemaal door ons eigen venster naar de wereld. Onze waarneming is gekleurd door onze eigen unieke ervaringen en is daarmee niet objectief. We vullen in; we creëren grenzen. Bewust worden van onze eigen grenzen, voelen waar we met onze eigen grenzen geconfronteerd worden, daar wordt het interessant, daar valt iets te leren.

In deze weekendsesshin willen we samen onderzoeken wat grenzen zijn en hoe ze tot stand komen. Inzicht in ons eigen systeem -hoe werkt het in onze geest- helpt om jezelf beter te leren kennen. Bewustwording creëert ruimte, ruimte om dat wat we als grenzen ervaren, te kunnen gaan voelen als mogelijkheid tot groei, als inspiratie om meer vrijheid te ervaren.

We laten ons inspireren door de boeken ‘Zonder grenzen’ van Ken Wilbers, ‘Leer voelen wat je wilt voelen van Rients Ritskes’ en ‘Leven zonder grenzen’ van Deepak Chopra.

Planning
Vrijdag 1 t/m zondag 3 oktober 2021 Harry Mengers en Janneke Passenier
locatie: Centrum OostRaven, Epe

Tarieven

Prijs (inclusief alle maaltijden en alle overnachtingen):


  Eenpersoons kamer
Particulier tarief € 325,-
Zakelijk tarief (inclusief facturatie en btw) € 355,-


Ja! Ik schrijf me graag in voor:

1 t/m 3 oktober 2021, in Oostraven, Epe

Ik kies daarbij voor:
Particulier tarief, 1 persoonskamer
Bedrijfstarief, 1 persoonskamer


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving