Oegstgeest
zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

Individueel traject / coaching

Individuele cursus

Heb je behoefte aan een meer persoonlijke benadering, dan is er de mogelijkheid om een individuele cursus te volgen. Hierin maak je kennis met de basisbeginselen van zenfilosofie en zenmeditatie. Er is meer ruimte dan bij de introductiecursus voor de dialoog over je persoonlijke ervaring en ontwikkeling.

De individuele cursus is maatwerk; we bepalen samen de looptijd, het aantal bijeenkomsten en de frequentie. Dat geldt ook voor de onderwerpen die we behandelen en de volgorde. Voor starters wordt het werken met het basisboek 'Leer Denken Wat Je Wilt Denken' aanbevolen.Coaching

Leren mediteren maakt dikwijls veel bij je los. Je leert een reflectieve houding aan te nemen ten aanzien van jezelf en gaat dan ook veel meer de patronen en min of meer automatische neigingen opmerken, die je dagelijks leven beïnvloeden. Om met deze nieuwe inzichten goed om te leren gaan is extra begeleiding soms aan te bevelen. Coaching biedt dan uitkomst.

De coaching vindt plaats in aanvulling op de groepslessen en bestaat uit één op één gesprekken en oefeningen. Coaching is maatwerk: we bepalen samen de onderwerpen en leerdoelen, de looptijd en frequentie van bijeenkomsten. De meditatie is altijd de basis voor de coaching.

Tarieven en andere info

Voor informatie over tarieven, inschrijving, afspraken of andere vragen kun je contact opnemen met Marleen Tol (marleen@zen.nl of 06 57269266)