whatsapp
 


Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Voor een achtergrond met symbolen over winst, tijd en ideeen zit een man in een zwart pak met stropdas en bril in meditatiehouding. 
Naast hem staat een beker met schuim erop en een rietje eruit. Voor een achtergrond met symbolen over winst, tijd en ideeen zit een man in een zwart pak met stropdas en bril in meditatiehouding. 
Naast hem staat een beker met schuim erop en een rietje eruit.

Doe mee en wordt ook een zenvol ondernemer

Het is een hele nieuwe cursus gebaseerd op eeuwen oude inzichten uit de zentraditie toegepast op de uitdagende realiteit van de moderne ondernemer. Geen droge theorie, maar doorleefde levenslessen van zes ervaren ondernemers. Zij hebben jarenlang ervaring met zenmeditatie en de zenfilosofie. In hun praktijk hebben ze het met succes toegepast zowel zakelijke als privé. Met hun inspirerende verhalen hoor je hoe je zenvol wordt in je dagelijkse besluitvorming, waardoor je ook een evenwichtiger en zenvol leven als ondernemer kunt leiden. Deze online cursus zal zowel de CEO van een grote onderneming, als de startende zzp-er kunnen inspireren tot een geheel nieuwe kijk op zaken.1. Chris van den Haak BDO / partner BDO
Chris maakte 25 jaar geleden kennis met zen tijdens een zen-incompany-training. Hij had last van stress klachten en het mediteren deed hem meteen goed. Nu 25 jaar later is zijn impact binnen BDO veel groter en geniet hij van een goede balans en deed vele zenreatraites.

2. Floor Gessho Rikken / zenmeester
Promoveerde in de farmacie en werkte als beleids- manager maar wilde echt iets anders. Ze maakte kennis met zen en besloot het roer om te gooien. Ze liet zich opleiden tot zenleraar en begon 15 jaar geleden zonder ondernemerservaring Zen.nl Utrecht, wat uitgroeide tot een groot meditatiecentrum.

3. Marco van Weenen / bouwondernemer
Meer dan 20 jaar geleden gestart in de bouw. Door zijn veeleisende houding en de veranderende markt, was het noodzakelijk om zijn rust te hervinden. Zo kwam hij 10 jaar geleden in aanraking met zen. In de hectiek van alle dag zorgt dit voor het houden van de balans. Ook liet hij zich opleiden tot dialoogtrainer bij Dialoogcentrum.nl

4. Richard Verhoeff / IT-ondernemer
Maakte kennis met mediteren via aikido. Toen het zakelijk heel goed ging maar privé minder, besloot hij echt te gaan mediteren. Dat bracht hem rust en diepgang en zo ontwikkelde ook zijn empahtische vermogen en emotionele inteligentie. Dat maakt dat hij nu een hele andere, maar nog steeds zeer succesvol IT-ondernemer is.

5. Judith de Haan / zzp-er
Kort na haar start als zzp-er vijf jaar geleden, vond Judith haar weg naar de meditatiemat. Het mediteren ontsloot voor haar een bron van creativiteit, verdieping en waardevolle inzichten. Geïnspireerd door deze transformatie koos ze voor een nieuw avontuur en werkt nu vanuit Spanje. Ze is freelance copywriter, schreef voor Zen.nl het e-book Top 10 levenslessen en werkt naast haar freelance opdrachten aan twee nieuwe zenvolle boeken.

6. Sander Knol / uitgever & ondernemer
De uitgeverij die Sander in 2011 startte vroeg veel offers maar groeide uit tot een bijzonder en succesvol bedrijf. De uitgeverij is o.a. bekend van het uitgeven van de De Zeven Zussen en vele boeken van de Dalai Lama. Zenmeditatie bood in al die jaren inzicht, rust en verdieping. De uitgeverij is onlangs verkocht, maar het ondernemen en zen blijven.

De cursusonline do. van 19.30 tot 21.00 uur
Voorkennisniet vereist
Datadonderdag 19 en 26 sept en 3, 10, 24 en 31 okt 2024
Inhouddeels interactief met voldoende gelegenheid voor vragen
Deelname€125,- en voor fulltime-studenten
en cursisten van Zen.nl €99,-
Terugkijken  de lessen zijn exclusief voor deelnemers tot 14 dagen na de les online terug te zien