zen meditatie cursus centrum mediteren met effect zen meditatie cursus centrum mediteren met effect

Wekelijkse introductiecursus

Regelmatige beoefening van Zen meditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. De introductiecursus van 5 maanden geeft je de mogelijkheid de basisbeginselen van Zen goed eigen te maken en zorgt voor een stevige basis om naderhand thuis verder te mediteren of in te stromen in één van de gevorderdengroepen. Aan de hand van het Basisboek zentraining: ’Leer denken wat je wil denken’ van Zenmeester Rients Ritskes leer je mediteren en komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: Omgaan met stress, Keuzes maken, Aandachtsontwikkeling, Geluk en endorfine, maar ook thema’s als Symbolen, Zen & Boeddhisme, Nen en Rituelen.

De zen lessen worden gegeven op een inspirerende, verdiepende en heel praktische manier. Deze lesmethode is reeds 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. In de laatste maand wordt er ruim aandacht besteedt aan de gebruiken die standaard zijn in de gevorderden groepen, zoals rond Koan-studie.

Als je deelneemt aan deze introductiecursus ben je automatisch lid van Zen.nl Roermond. Deelname aan de stille zondag is bij het lidmaatschap gratis. Kijk voor meer informatie op de Stille zaterdagen pagina.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de introductiecursus op:

Maandag 20.00-21.30 uur, start 9 september


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student € 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Tarief:

Particulier  € 59,- per maand
Student € 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaats*:



Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving



Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.