pompoen

Lezing Rients Ritskes, zenmeester en oprichter van Zen.nl

Rients Ritskes zenmeester zenleraar schrijver oprichter Zen.nl Wanneer?
Zaterdag 8 april 2023, 14.00-15.30u

Waar?
LinZZ, Maria Theresialaan 1A, Roermond

Aanmelden
Deelname is gratis. Geef s.v.p. even door als je wilt komen (en met hoeveel personen) in het formulier onderaan deze pagina.


Waarom zen en meditatie?
Rients Ritskes (1957) is auteur van verschillende praktische boeken over zen, en hoofdopleider van Zen.nl. Dit is een opleidingsinstituut voor zenleraren en een samenwerkings- verband van 42 Zen.nl locaties in Nederland. Zenmeditatie is een oefening in mentale fitness. Rients Ritskes beoefent nu meer dan 40 jaar zen.

Zen betekent aandacht en is de weg naar een betere mentale conditie en meer inzicht. Voor de een gaat het om beter slapen, meer rust of energie, voor de andere om beter leren voelen. Door zenbeoefening leren we denken wat we willen denken en voelen wat we willen voelen. Het resultaat is dat we beter in staat zijn te doen wat we echt belangrijk vinden in ons leven.

Rients komt zaterdagmiddag 8 april naar LinZZ in Roermond om zijn ervaringen met zen en mediteren te delen. Er is ook voldoende tijd om hem te vragen wat je altijd al aan een zenmeester had willen vragen!

Ik kom graag naar de lezing op 8 april:

(Geef alstjeblieft in het opmerkignenveld aan met hoeveel personen je wilt komen.)


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving