Rotterdam
zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

Leren mediteren in 4 lessen: korte zomercursus

Wil jij ook deze zomer goed gebruiken en innerlijke rust en veerkracht ontwikkelen? In deze korte cursus leer je mediteren van een ervaren zenleraar. Dit kan fysiek op onze locatie met maximaal 10 deelnemers, of je sluit online aan.

De afgelopen weken hebben we op grote schaal ervaren dat een online meditatiecursus heel goed kan werken. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Fysiek op onze locatie in Rotterdam Blijdorp de cursus volgen kan ook, we zitten op gepaste afstand van elkaar.

In vier lessen van 2 uur helpt je leraar bij het vinden van de goede houding tijdens het mediteren en natuurlijk vooral bij het vinden van de innerlijke rust en balans. Hierna kun je zelfstandig je meditatie beoefening voortzetten of je aansluiten bij een van onze vele wekelijkse groepen.

Meer rust en veerkracht

Iedereen die regelmatig mediteert, voelt hoeveel rust en inzicht mediteren geeft. Ook wetenschappelijk onderzoek toont aan dat regelmatig mediteren een positief effect heeft op lichaam en geest, dat mediteren het aantal hersencellen in bepaalde hersengebieden significant verhoogt, angst en depressie vermindert en zelfs onze weerstand verbetert.

Aanvang: Dinsdag 6, 13, 20 en 27 juli om 19.30 uur (tot 21.45 uur)
Locatie: Stadhoudersweg 4c, Rotterdam Blijdorp
Zenleraar: Ramon Michielse
Tarief:
Particulier €95,- voor 4 lessen
Student €80,- op vertoon van collegekaart
Zakelijke inschrijving met facturatie: €115,-

De lessen voor de zomercursus van 1 maand zijn in principe op locatie in onze meditatieruimte (zendo). Online kun je de les ook volgen, dit is een goede optie als je verkouden bent of positief bent getest. Zo hoef je geen les te missen want naast fysiek, is ook online deelnemen mogelijk.

In het geval van sluiting in verband met een Corona lockdown zullen we overschakelen naar online lessen.

Inschrijfformulier

Ja, ik schrijf me in voor de zomercursus vanaf dinsdag 6 juli (19.30 uur)


Ik kies daarbij voor:

Inschrijving als student € 80,-
Particuliere inschrijving € 95,-
Zakelijke inschrijving  € 115,- met facturatie


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving