logo Zen.nl kaart like ons op facebook
Zen.nl Nederland
Zen.nl Rotterdam

Zen Loopbaancoaching

Hanneke Dijkman is naast zenleraar ook loopbaancoach. Hanneke:
"Geluk hangt voor veel mensen samen met het doen van werk dat bij hen past. Als het werk niet meer past, of als mensen zonder werk komen te zitten start de zoektocht. Op die zoektocht begeleid ik mensen graag. Zowel heel praktisch met het geven van tips over mogelijke zoekrichtingen, solliciteren en netwerken, als meer 'zen' over het omgaan met gevoelens, gedachten en gedrag. Zie mijn artikel in Boeddha Magazine.


Alles wat je nodig hebt om te leren hoe je werk vindt dat bij je past

Ik bied een betaalbare, professionele én leuke manier om op zoek te gaan naar werk: de New Options Werkcirkel. De New Options Werkcirkel is een professioneel online pakket. Het omvat een e-learningmodule, wekelijkse online bijeenkomsten en toegang tot een forum gedurende drie maanden. Met de New Options Werkcirkel kom je in contact met anderen op hetzelfde pad en wissel je ervaringen, tips en suggesties uit. Het pakket is 24 uur per dag, 7 dagen per week online toegankelijk. Daarnaast zijn individuele gesprekken mogelijk, via skype of in Rotterdam.


Niet goed geld terug

Vooraf bespreek ik graag met klanten wat hun belangrijkste vragen zijn. Als mensen er behoefte aan hebben dan kunnen we één op één afspreken. Dan kan ik ook goed uitleggen wat ik wel en ook niet te bieden heb. Ik ben overtuigd van de meerwaarde, dus ik bied een niet-goed-geld-terug-garantie.


Kennismaken?

Wil je weten of de New Options Werkcirkel iets voor jou is, dan kan je eenvoudig kennismaken via New Options for Professionals. Met filmpjes, een gratis demo en een gratis skype-gesprek kom je snel te weten of de New Options Werkcirkel voor jouw de manier is naar nieuw werk dat past bij je zen-pad."