zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

 
 

Activiteiten Zen.nl Veldhoven

Zen.nl Veldhoven organiseert regelmatig verschillende leuke en interessante activiteiten. Hier vind je een kort overzicht van de activiteiten die nu gepland staan.


 

Workshops ikigai

Inspirerende workshops over je diepste drijfveren en de handvaten om daar in het dagelijks leven mee om te gaan.


 

Stille zondag

Samen met Zen.nl Eindhoven biedt Zen.nl Veldhoven de gelegenheid om één keer per maand op zondagochtend samen met anderen in stilte te zijn en je meditatie ervaring te verdiepen.
Locatie: Tongelresestraat 301, Eindhoven


 

Dialoogtraining

Heb je ook het gevoel dat er vaak beter geluisterd zou kunnen worden? Doe dan de ééndaagse zendialoog-training, die leert je meer rust, diepgang en creativiteit in je dagelijkse communicatie te ontwikkelen.


 

Zendodag

Op zondag 24 november wordt er een zendodag georganiseerd in Eindhoven.


 

Ikebana Workshop

At Zen.nl Veldhoven we regularly organize workshops that fit in with our meditation practice and add something extra to it. This Autumn, you can join us for a workshop Ikebana, ‘meditation in action with flowers’ as you might call it.


 

Kintsugi Workshop

Kintsugi is de oude Japanse techniek van het herstellen van keramiek met goud. Het doet recht aan de unieke geschiedenis van een voorwerp door de scheuren en breuken te benadrukken in plaats van ze te ontkennen en verbergen. Kintsugi maakt het gebroken voorwerp mooier dan het was; geeft het nieuw leven.


 

Wie ben ik? Workshop

Vraag je jezelf ook wel eens af wie je bent? Soms heb je het gevoel dat je best een goed zicht hebt op je eigenschappen en capaciteiten, maar op andere momenten lijk je dat zelf kwijt te zijn en zie je jezelf in een heel ander licht.