zen meditatie cursus centrum

Zencoaching

In individuele sessies werkt u samen met de zencoach aan persoonlijke of professionele vragen, uitdagingen en doelstellingen. Daarbij wisselen we theorie af met creatieve oefeningen en meditatie. Ervaring met zen is niet nodig. Wanneer u geen ervaring met zen beoefening hebt, vormt het leren mediteren de eerste drie sessies wel een belangrijk onderdeel van de coaching. Want bij zencoaching gaan we er van uit dat u dagelijks mediteert. Het dagelijks mediteren maakt namelijk het grote verschil met andere vormen van coaching. Juist door de dagelijks zenbeoefening ontstaan de dynamische balans, de toegenomen focus en de verhoogde effectiviteit.
De coaching is erop gericht om de inspiratie en energie, opgedaan in de meditatie, effectiever te kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Door de individuele coaching bij deze vertaling van zen in de praktijk worden opmerkelijke resultaten bereikt.

Zencoaching heeft zijn effectiviteit bewezen voor managers, psychologen, CEO's, topsporters, musici en andere professionals, maar ook in algemene zin voor mensen die hun leven meer diepgang willen geven en bewust bij hun levensvragen willen stilstaan.

Deze coachingssessies vinden plaats in Eindhoven. Voor afspraken of meer informatie kunt u contact opnemen met Lilian Daishin van der Vaart, 06-22433219 of lilian@zen.nl


Tarieven

Wil je starten met zencoaching? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken is € 145,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 195,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken is € 195,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 245,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor voltijd studenten (op vertoon van collegekaart) is € 75,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 115,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Van deze tarieven kan in overleg en waar nodig, bijvoorbeeld in verband met de gewenste intensiteit van de coaching, worden afgeweken.