banner met een aanbieding voor een boek

Introductiecursus zenmeditatie

Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de komende introductiecursussen van Zen.nl Zaltbommel.

De introductiecursus zenmeditatie is een wekelijkse cursus die vijf maanden duurt. Regelmatige beoefening van zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Aan de hand van het basisboek zentraining: 'Leer denken wat je wilt denken' van zenmeester Rients Ritskes leer je mediteren. Er komen diverse onderwerpen aan bod uit het dagelijks leven, zoals omgaan met stress, betere keuzes maken, behoud van je focus en het verhelderen van je doelen in je leven.

Zen betekent aandacht. Zenmeditatie leert je in het hier en nu te zijn. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de brug tussen de linker- en de rechterhersenhelft dikker wordt door regelmatig te mediteren. Verstand en gevoel gaan meer samenwerken. Het brengt je meer in balans naar een ontspannen leven en maakt je creatiever. In Zen.nl Zaltbommel geven wij zenmeditatie-trainingen op een inspirerende, uitdagende en verfrissende manier. De lesmethode is al ruim 30 jaar in Nederland in gebruik en past bij mensen die zoeken naar rust, focus en inzicht.

De bijeenkomsten zijn in onze meditatieruimte (zendo). In verband met corona hanteren we voor alle introductiecursussen een strikt maximum aantal deelnemers van 10. Wanneer dat maximum is bereikt, werken we met een wachtlijst. Zo houden we het samen veilig.

Later instromen mogelijk, ook met de eerste les als proefles

Tijdens de eerste maand van elke cursus is tot en met de derde les instromen mogelijk en tot en met de derde les mag je de allereerste les die je meedoet beschouwen als proefles. Voor aanmelden graag even opgeven via formulier bij gratis proefles.

Ja! Ik schrijf me graag in voor de introductiecursus op:

Dinsdag 20.00 – 21.45 uur (start 7 februari)
Breng me graag op de hoogte van de start van nieuwe introductiecursussen bij Zen.nl Zaltbommel.

Tarief:

Particulier € 65,- per maand
Voltijdstudent € 40,- per maand
Bedrijf € 90,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.