zen meditatie cursus centrum mediteren met effect zen meditatie cursus centrum mediteren met effect

Stille zondag en inspirerende zen zondag

Zen.nl Zaltbommel biedt de gelegenheid om één keer per maand op zondagochtend samen met anderen in stilte te zijn en je meditatie ervaring te verdiepen. Op een stille zondag mediteren we vier maal vijfentwintig minuten. Tussen de meditatieperioden doen we kinhin (loopmeditatie). We sluiten af met de theeceremonie.
Op een inspirerende zen zondag mediteren we vijf maal vijfentwintig minuten met tussendoor een inleiding en de mogelijkheid voor persoonlijk onderhoud.

Let op: Als beginnend beoefenaar mag je ook na de tweede of na de derde zitperiode tijdens de loopmeditatie de zendo verlaten. Je kunt dus zelf kiezen hoe lang je blijft. Wel graag even mededelen aan de docent.

De volgende zen zondagen staan gepland op:

  • zondag 3 november (stille zondag)
  • zondag 8 december (inspirerende zen zondag)

De bijeenkomsten starten om 09:00 uur. Graag uiterlijk 8:50 uur aanwezig zijn. Om 08:55 uur sluiten we de deur. De stille zondag eindigt om 11:15 uur en de inspirerende zen zondag om 12.30 uur.

Deelname is gratis voor leden van zen.nl die deelnemen aan de wekelijkse lessen. Kosten voor niet-leden: dana (vrijwillige bijdrage). Graag aanmelden via jeroenhordijk@zen.nl.

Je bent van harte welkom!