Vitaliteit en mentale veerkracht in één

Vitaliteit en mentale veerkracht in éénZen.nl Nijmegen

The Lab of Life (een team van gedragswetenschappers en psychologen van de Radboud Universiteit) en Zen.nl bundelen hun krachten in een gezamenlijke training waarin jarenlange kennis en ervaring op het gebied van zen en wetenschap samen komen. Het idee achter de training is om de beste versie van jezelf te worden. Met The Lab of Life vitaliteitstraining en de training mentale veerkracht van Zen.nl gaat het om optimaal presteren en voldoende energie overhouden voor de dingen die we belangrijk vinden in het leven.
Resultaten uit wetenschappelijk onderzoek bevestigen al jaren de positieve effecten van de beoefening van zen-meditatie. Wat zenmeesters al eeuwen verkondigen wordt tegenwoordig steeds opnieuw door de wetenschap bevestigd. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat de positieve effecten van een paar weken meditatie al waarneembaar zijn op MRI-scans van de hersenen.

De trainingen vitaliteit en mentale flexibiliteit bestaat uit acht sessies, waarvan drie sessie door Jeroen Verstappen van Zen.nl en vijf door Roel Bonten & Josephine Heinsius van The Lab of Life worden gegeven. De eerste sessie is op 3 oktober. Voor meer informatie en inschrijven zie deze link:Vitaliteit en mentale veerkracht in één
Vitaliteit en mentale veerkracht in één