Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Vierweekse Zomercursus zenmeditatie

zonnetje zomercursus Deze vierweekse cursus is een compacte en intensieve kennismakingscursus zenmeditatie. Het thema is ‘aandacht’. Je leert mediteren en we staan uitgebreid stil bij de fysieke en mentale houding tijdens zenmeditatie. De praktische toepassing van zen staat altijd centraal. Dingen uit het dagelijks leven zullen aan bod komen zoals focus, concentratie, omgaan met keuzes en stress. Een goede gelegenheid om te ervaren of zenmeditatie iets voor je is.
Na afloop is het mogelijk te starten met de wekelijkse introductiecursus van (vier of) vijf maanden. Of, bij voldoende ervaring, door te stromen naar de gevorderdencursus.

Praktische informatie

De zomercursus bestaat uit 4 wekelijkse lessen van 2 uur en vindt plaats in het meditatiecentrum. Incidenteel en in overleg is deelname online ook mogelijk.

De prijs van deze cursus is €95,- voor particulieren, €80,- voor studenten en €115,- voor zakelijke deelnemers met factuur.


Ja! Ik schrijf me graag in voor de zomercursus:

Maandag 19.30-21.30 uur, 1, 8, 15 en 22 juli

Ik kies daarbij voor:

Particuliere inschrijving € 95,-
Inschrijving als student € 80,- (op vertoon van collegekaart)

Zie ook: prijzen en kortingen.

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving