Zutphen
zen meditatie cursus centrum zen meditatie cursus centrum

 

Stille zondagen

Iedere tweede zondagochtend van de maand kan je tijdens de stille zondag samen met anderen in stilte zijn en je meditatie-ervaring verder verdiepen. We mediteren (zazen) vier maal vijfentwintig minuten. Tussen de zitmeditatieperioden zijn de loopmeditaties (kinhin). We sluiten af met de theeceremonie. Voldoende meditatie ervaring is een voorwaarde tot deelname, minimaal introductie cursus.

De eerst volgende stille zondag is gepland op:

  • zondag 8 maart 
  • zondag 12 april 
  • zondag 10 mei 

Locatie: Zen.nl Zutphen, IJsselkade 8, 7201 HB Zutphen

De bijeenkomst start precies om 09:00 uur en eindigt om 11:15 uur. Graag uiterlijk 08:50 uur aanwezig zijn. Desgewenst is ook een kortere versie mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld na twee of drie zitten tijdens de loopmeditatie vertrekken. Graag bij binnenkomst even aangeven.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. De stille zondagen zijn gratis voor iedereen die een cursus volgt. Aan niet-leden van Zen.nl vragen we een bijdrage van € 7,50 (contant).

Leden van andere Zen.nl locaties zijn van harte welkom om in Zutphen aan te sluiten bij de stille zondag. Graag mailen naar zutphen@zen.nl of appen: 06-10738123.