omdat aandacht werkt omdat aandacht werkt
 

Vierweekse wintercursus zenmeditatie

boekomslag van meer zen minder bubbels van Rients Ritskes Deze vierweekse cursus is een compacte kennismakingscursus zenmeditatie. Je leert mediteren en we staan uitgebreid stil bij de fysieke en mentale kanten van zenmeditatie.
Het thema van deze cursus is ‘aandacht en concentratie’. De praktische toepassing van zen in het dagelijks leven staat daarbij altijd centraal.
Als leidraad gebruiken we het boekje “Meer Zen, minder bubbels” van Rients Ritskes, met aanvullende inspiratie uit "Ik heb de tijd" van Paul Lomans. Je krijgt het boekje 'Meer zen, minder bubbels' kado op de eerste bijeenkomst.
Na afloop is het mogelijk te starten met de wekelijkse introductiecursus van (vier of) vijf maanden. Of, bij voldoende ervaring, door te stromen naar de gevorderdencursus.

Praktische informatie

De wintercursus bestaat uit 4 wekelijkse lessen van ruim anderhalf uur en vindt plaats in de zendo in het Centrum Volledig Leven. Online deelname is in overleg ook mogelijk, al geven we nadrukkelijk voorkeur aan 'live'-aanwezigheid; je hoeft geen lessen te missen. Geef bij je aanmelding in het veld ‘opmerkingen’ even aan als je liever online deelneemt. De prijs van deze cursus is €95,- voor particulieren, €80,- voor studenten en €115,- voor zakelijke deelnemers met factuur.

Lesrooster wintercursus zenmeditatie 2023/2024

  Wintercursus Data
Woensdag 18.00-19.30 29 november, 6, 13 en 20 december
Dinsdag 18.00-19.30 9, 16, 23 januari en 6 februari

Ja! Ik schrijf me graag in voor de wintercursus:

Woensdag 29 november, 6, 13 en 20 december
Dinsdag 9, 16, 23 januari en 6 februari

Ik kies daarbij voor:

Particuliere inschrijving € 95,-
Inschrijving als student € 80,- (op vertoon van collegekaart)
Zakelijke inschrijving  € 115,- met facturatie

Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving