Zutphen
zen meditatie cursus centrum

leeg stukje

'Zenlight training' voor jou (jongvolwassenen vanaf ± 18 tot 25 jaar)

'Leren leven… met aandacht.'

Deze nieuwe training van 8 keer is een combinatie van mindfulness oefeningen, zen en zelf-compassie en neemt je mee in de ont-moeting. De ontmoeting met jezelf en de ander in een groep van ongeveer dezelfde leeftijd. Je vriend(in) meenemen kan motiveren om dit experiment samen aan te gaan. De training vindt plaats op locatie, waar we met 8 personen op 1,5 meter afstand toch nabij kunnen zijn. Er zijn vele vormen van meditatie en we gaan deze beoefenen, maar ook interactief kijken en luisteren naar wat er speelt in jou leven. Bijvoorbeeld hoe om te gaan met veranderingen, eenzaamheid, verslaving, seksualiteit, keuzes maken, familie en vrienden. Jouw inbreng doet er toe en we letten op de kloof. 'Minding the gap' (film)

Stel je hebt geen zin meer in oude, vastgeroeste denkbeelden (van je ouders) en de kloof van patronen die nauwelijks bruikbaar zijn, misschien wil je uit de dagelijkse sleur van je leven stappen, het roer omgooien en iets nieuws proberen of je bent gewoon nieuwsgierig naar wat mediteren met je doet, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wat je motief ook is regelmatige beoefening van meditatie heeft een positieve uitwerking op de zin van (in) je leven. De woorden zen en mindfulness betekenen: aandacht. Wanneer je je aandacht bewust kan richten, weet je beter wat je wel en niet wilt en dat maakt keuzes maken gemakkelijker. De training is gericht op het meer op je gemak zijn met je lijf en leven, ook bij tegenslagen; rust te ervaren bij onrust en helder inzicht te ontwikkelen. Laten we beginnen met bevriend raken met onszelf met vriendelijke aandacht. Dat vraagt lef!


Doe je mee? Zet de stap en meld je aan voor de Zenlight training op locatie!
Wij ontmoeten je graag.

Kosten: totaal €118,- (2 x €59,-)
Woensdag 20.00 uur (1½ uur)
Data: 28 april, 5, 12, 26 mei en 2, 9, 16 en 23 juni
Locatie: Zen.nl Zutphen

Ja! Ik schrijf me graag in voor zenlight voor jongvolwassenen:

Woensdag 20.00-21.00 uur, gratis proefles 21 april
Woensdag 20.00-21.30 uur, start 28 april


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:

Postcode*:

Plaats*:Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving