whatsapp
 


Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Cursusprijzen en kortingsmogelijkheden voor de cursussen en sesshins.

De prijzen

Voor de reguliere cursus betaal je bij Zen.nl:
€42,50 per maand als fulltime student
€69,- per maand als particulier
€95,- per maand voor zzp-ers en bedrijven

Voor deze maandelijkse bijdrage krijgt je de wekelijkse les van minimaal 1,5 uur. Vaak is het mogelijk een gemiste les later of elders in te halen. Er wordt tijdens nationale feestdagen en vakantie vaak geen cursus gegeven, maar dit varieert per locatie. Daarnaast kan men per locatie vaak ook deelnemen aan een aantal gratis extra activiteiten rond de cursussen, zoals ochtendmeditaties en stille zondagen.


Kortingsmogelijkheden

  1. Binnen Zen.nl Nederland streven we ernaar om ook mensen met onvoldoende financiën de gelegenheid te bieden deel te nemen aan onze cursussen en sesshins. Mensen die het anders niet kunnen betalen kunnen bij de Stichting vrienden van Zen.nl een eenvoudige aanvraag voor een subsidie indienen. Deze subsidie bedraagt normaal maximaal 80% van de cursus- of sesshinkosten
  2. In veel locaties is men overigens ook bereid om mensen die het anders niet kunnen betalen tegen studententarief deel te laten nemen. Dit hoeft dan niet via de Stichting vrienden van Zen.nl te gaan. Indien je denkt hiervoor in aanmerking te komen, neem dan contact op met de plaatselijk Zen.nl-locatie van je keuze.
  3. Een derde mogelijkheid om mee te doen aan de cursus, zonder daarvoor financieel draagkrachtig genoeg te zijn, is om de cursus in natura te voldoen. Zo kan, door wekelijks anderhalf uur folders rondbrengen of schoonmaken in en rond een Zen.nl-locatie de cursus helemaal verdiend worden. Het aantal plaatsen voor deze optie varieert per locatie. Indien je hiervoor belangstelling hebt, dan is het raadzaam hierover contact op te nemen met de plaatselijk Zen.nl-locatie.