whatsapp
 


Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Vacatures voor zenleraren

Zen.nl is een snel groeiende organisatie van Zen.nl-vestigingen waar één of meerdere zenleraren wekelijkse cursussen organiseren en mensen coachen. In sommige vestigingen is de docent parttime werkzaam als zenleraar/coach en in de grotere Zen.nl-vestigingen zijn meerdere leraren fulltime werkzaam.

De laatste jaren is Zen.nl gegroeid van 5 naar meer dan 40 locaties en gezien de toenemende vraag naar professionele zenbegeleiding is te verwachten dat Zen.nl in 2021 meer dan 50 vestigingen in NL heeft.

Daarom zijn wij geïnteresseerd om in contact te komen met ondernemende mensen met spirituele diepgang, die zencoach en/of zenleraar willen worden en een vestiging van Zen.nl zouden willen managen in onder andere Zwolle, Hengelo, Oss, Goes, Helmond, Den Helder, Drachten, Sneek, Zoetermeer en Lelystad.

De stichting Zen.nl Nederland is een organisatie zonder winstoogmerk en lokale vestigingen zijn middels een bestuursfunctie vertegenwoordigd in deze landelijke stichting.

De vestigingen zijn juridisch en organisatorisch zelfstandig met gebruikmaking van de gemeenschappelijke zenopleidingconcepten, logo’s, websites en dergelijke.

Meer informatie over de opleiding tot zenleraar vind je op de website.

Ben je geïnteresseerd in het openen van een vestiging, neem dan aub contact op met de hoofdopleider van Zen.nl, Rients Ritskes, tel. 024 6633066, email: rients@zen.nl