Zen

Zenmeditatie is te vergelijken met mentale fitness. Het vermindert meteen de drukte in je hoofd.
Je voelt wat echt belangrijk is en ervaart meer rust, aandacht en energie.
Zen geeft een voldaan gevoel.

 

Zen
Zenmeditatie is te vergelijken met mentale fitness. Het vermindert meteen de drukte in je hoofd. Je voelt wat echt belangrijk is en ervaart meer rust, aandacht en energie. Zen geeft een voldaan gevoel.

Yvonne Visser

Zen.nl Amersfoort

Yvonne Visser
Vlasakkerweg 50
3811 MT Amersfoort
Tel: 06-81846699
E-mail: yvonne@zen.nl

Yvonne Visser

Zen.nl Amersfoort
Yvonne Visser
Vlasakkerweg 50
3811 MT Amersfoort
Tel: 06-81846699
E-mail: yvonne@zen.nl

Gratis workshops

Zen.nl Amersfoort mediteren leren

Je krijgt in deze workshop uitleg over zen en een eerste introductie in de beoefening ervan. Bovendien maak je kennis met de leraren, de meditatieruimte en de inhoud van de introductiecursus.

Zesweekse cursus kennismaken met zen

Zen.nl introductie cursussen meditatie

Je leert mediteren en het vergroten van aandacht en bewustzijn. Er komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling en geluk. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen.

Gevorderden, Leer voelen

Vanaf september bieden we in Amersfoort we de cursus "Leer Voelen wat je wilt voelen" aan. Deze gevorderdencursus is een uitstekend vervolg op de introductiecursus "Leer denken wat je wilt denken". In de cursus besteden we aandacht aan voelen, emoties en gevoelens. Je krijgt meer inzicht in de relatie tussen lichaam en geest.