Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Amersfoort geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie, aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

 

Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Amersfoort geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

Yvonne Visser

Zen.nl Amersfoort

Yvonne Visser
Vlasakkerweg 50
3811 MT Amersfoort
Tel: 06-81846699
E-mail: yvonne@zen.nl

Yvonne Visser

Zen.nl Amersfoort
Yvonne Visser
Vlasakkerweg 50
3811 MT Amersfoort
Tel: 06-81846699
E-mail: yvonne@zen.nl

Introductiecursus

Zen.nl introductie cursussen meditatie

Je leert mediteren en het vergroten van aandacht en bewustzijn. Er komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling en geluk. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen.

Gevorderden, Leer voelen

Vanaf september bieden we in Amersfoort we de cursus "Leer Voelen wat je wilt voelen" aan. Deze gevorderdencursus is een uitstekend vervolg op de introductiecursus "Leer denken wat je wilt denken". In de cursus besteden we aandacht aan voelen, emoties en gevoelens. Je krijgt meer inzicht in de relatie tussen lichaam en geest.

Gratis proeflessen

Zen.nl Amersfoort mediteren leren

Je krijgt in deze proefles uitleg over zen en een eerste introductie in de beoefening ervan. Bovendien maak je kennis met de leraren, de meditatieruimte en de inhoud van de introductiecursus.