Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Amsterdam geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie, aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

 

Inspirerend en praktisch

Bij Zen.nl in Amsterdam geven wij zenmeditatietraining op een inspirerende, verdiepende en praktische manier. Deze lesmethode is al 25 jaar in Nederland in gebruik en past bij actieve mensen op zoek naar balans en verdieping. De methode is gebaseerd op de 800 jaar oude Japanse zenfilosofie en voldoende aangepast aan onze westerse manier van leven en denken.

Haal meer uit je zenmeditatie!
Ondersteun en verdiep je zenmeditatie met:
● Zenyoga
● Stille zondagen
● Extra inhaallessen
Gratis voor alle cursisten van Zen.nl Amsterdam.
 Meld je hier aan 
Haal meer uit je zenmeditatie!
Ondersteun en verdiep je zenmeditatie met:
● Zenyoga
● Stille zondagen
● Extra inhaallessen
Gratis voor alle cursisten van Zen.nl Amsterdam.
 Meld je hier aan 

Vierweekse zomercursus in juli en in augustus

De vierweekse zomercursus is een compacte en intensieve introductiecursus zenmeditatie. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen. Na afloop is het mogelijk in te stromen in een wekelijkse gevorderdencursus.

Introductiecursus

Zen.nl introductie cursussen meditatie

Je leert mediteren en het vergroten van aandacht en bewustzijn. Er komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandachtontwikkeling en geluk. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen.

Gevorderden

Zen.nl Amsterdam mediteren leren

In juli en augustus hebben we het over 'tijd'. We hebben het druk, we hebben haast, we hebben geen tijd. Het gevoel tijd tekort te komen reikt inmiddels tot diep in onze vezels. Maar waarom hebben we het zo druk? We onderzoeken hoe we denken over tijd en hoe dit denken ons leven diepgaand beïnvloedt.