zen meditatie cursus centrum mediteren met effect zen meditatie cursus centrum mediteren met effect

Wekelijkse lessen voor gevorderden

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl Amsterdam ook het hele jaar door lessen en trainingen. Instromen is elke week mogelijk voor iedereen met (zen)meditatie-ervaring. Twijfel je? Neem dan even contact met ons op.


Thema's

Boeddha: de mens achter de mythe.

Boeddha mens mythe Hoe ging Boeddha zelf om met de uitdagingen die hij in zijn leven is tegengekomen? Dat onderzoeken we van september tot februari. We kijken voorbij de mythologisering van Boeddha en proberen we hem te leren kennen als mens. Wat kwam hij tegen in zijn zoektocht naar geluk, welke confrontaties ging hij aan en wat stond hem daarbij in de weg? Het verhaal van Boeddha, zo blijkt, gaat over zelfacceptatie, positieve relaties met anderen, autonomie, omgevingsbeheersing, doelgerichtheid en persoonlijke groei. Zowel in de tijd van Boeddha als vandaag geldt dat deze aspecten essentieel zijn voor menselijk welbevinden. De vraag die centraal staat is: Hoe gaf Boeddha hier vorm aan en wat betekent dat voor jou?

Inschrijving

Instromen in een doorgaande groep kan op elk moment. Ervaring met (zen)meditatie wordt wel verondersteld. Neem contact op als je twijfelt of je voldoende ervaring hebt. Je lidmaatschap gaat in per de eerste van de maand na je eerste les.

Ja! Ik schrijf me graag in voor een gevorderden groep op:

Maandag 20.30-22.00 uur (Dorien) (Vol, wachtlijst)
Woensdag 9.00-10.30 uur (Dorien)
Woensdag 20.30-22.00 uur (Arthur)
Vrijdag 09.00-10.30 uur (Arthur)
Zaterdag 09.30-11.00 uur (Arthur)


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student € 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Tarief:

Particulier  € 59,- per maand
Student € 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf € 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.