Zen

Zenmeditatie is te vergelijken met mentale fitness. Het vermindert meteen de drukte in je hoofd.
Je voelt wat echt belangrijk is en ervaart meer rust, aandacht en energie.
Zen geeft een voldaan gevoel.

 

Zen
Zenmeditatie is te vergelijken met mentale fitness. Het vermindert meteen de drukte in je hoofd. Je voelt wat echt belangrijk is en ervaart meer rust, aandacht en energie. Zen geeft een voldaan gevoel.

Tara Kirchner

Zen.nl Apeldoorn

Tara Kirchner
Prins Willem Alexanderlaan 403
7311 SX Apeldoorn
Tel: 06-10738123
E-mail: apeldoorn@zen.nl

Tara Kirchner

Zen.nl Apeldoorn
Tara Kirchner
Prins Willem Alexanderlaan 403
7311 SX Apeldoorn
Tel: 06-10738123
E-mail: apeldoorn@zen.nl

Wekelijkse introductiecursus

Zen.nl introductie cursussen meditatie Rients Ritskes Hoitinga

Je leert mediteren en het vergroten van aandacht en bewustzijn. Er komen tal van onderwerpen aan bod die in het dagelijks leven centraal staan, waaronder: omgaan met stress, keuzes maken, aandachtsontwikkeling en geluk. We leggen de relatie met het dagelijks leven en staan stil bij de praktische toepassing van zen.

Gratis proeflessen

Zen.nl mediteren leren

Voor de start van de nieuwe introductiecursussen kun je deelnemen aan een gratis proefles zen. Je krijgt in deze proefles uitleg over zen, meditatie en een eerste introductie in de beoefening ervan. Het doel van deze les is kennismaken met zen, meditatie, de docenten en de meditatieruimte. Er wordt ook antwoord gegeven op de vragen die je hebt over de cursus zen, mindfulness en yoga.

Gevorderdencursus

Zen.nl gevorderden

De gevorderden cursus brengt je de regelmaat van zen beoefening en ondersteunt zo om zen in je leven te integreren. Vanaf september wordt er in de gevorderden cursus het boek ?Proberen niet te proberen? van Edward Slingerland behandeld.