Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 


Dieter Fett (1968) is in 2009 begonnen met zen en meditatie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het (internationale) bedrijfsleven, met managementfuncties in Nederland, Duitsland en Frankrijk, weet hij hoe makkelijk je in een sneltrein terecht kunt komen die maar voortraast. Hierdoor kom je vaak niet toe aan het ontdekken van je eigen innerlijke wereld en echte drijfveren. Zijn doel is om mensen bij zichzelf stil te laten staan. Dieter leidt Zen.nl Apeldoorn.
e-mail: dieter@zen.nl
Dieter Fett zenleraar Zen.nl Apeldoorn
 

Manon de Jonge (1980) is begin 2020 begonnen met mediteren bij Zen.nl onder leiding van Dieter Fett. Als advocaat en eigenaar van een advocatenkantoor, is zij bekend met de stress die een hoge werkdruk met zich mee kan brengen. Op zoek naar balans en minder stress, heeft Manon ervaren dat zen heel nuchter en praktisch is en zoveel meer te bieden heeft. Het mediteren heeft haar geleerd om anders naar haar gedachten en emoties te kijken en deze meer los te laten. Ook heeft zij geleerd hoe belangrijk goed voelen is en wat goed voelen eigenlijk is. Het mediteren brengt haar rust, energie, verbinding en geluk. Manon is in opleiding bij Yvonne Vissers, geeft les in Apeldoorn en ervaart het lesgeven als zeer inspirerend. Haar doel is om zoveel mogelijk anderen te helpen hun weg te vinden naar duurzaam geluk.
e-mail: manon@zen.nl
Manon de Jonge zenleraar Zen.nl Apeldoorn
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en was leerling van Hirata Roshi van Tenryu-ji van 1986 tot 2008. Rients is oprichter en sinds 2010 zenmeester van Zen.nl en heeft meer dan 30 jaar ervaring als zenleraar. Daarnaast is hij auteur van 12 boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl