apeldoorn
bloesem

leeg stukje

Dieter Fett (1968) is in 2009 begonnen met zen en meditatie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het (internationale) bedrijfsleven, met managementfuncties in Nederland, Duitsland en Frankrijk, weet hij hoe makkelijk je in een sneltrein terecht kunt komen die maar voortraast. Hierdoor kom je vaak niet toe aan het ontdekken van je eigen innerlijke wereld en echte drijfveren. Zijn doel is om mensen bij zichzelf stil te laten staan. Dieter leidt Zen.nl Apeldoorn.
e-mail: dieter@zen.nl
Dieter Fett zenleraar Zen.nl Apeldoorn
 

Christel Kroezen (1974) is binnen Zen.nl opgeleid door DaiDo Maas en Rients Ritskes en deed haar zenlerarenexamen in 2014. Ze verdiepte haar ervaring met een jaar zenstudie in Amerika. In het zenklooster daar deed ze Jukai en kreeg de naam Kaho, wat Bloemtop betekent. Door zo bewust en aandachtig mogelijk te leven en te werken, probeert ze een verschil in de wereld te maken. Verder is Christel coach en trainingsacteur en maakt ze haar eigen muziek, zie en hoor in dit YouTube-filmpje bijvoorbeeld haar versie van de hartsutra.
Christel geeft les bij Zen.nl Apeldoorn.
e-mail: christel@zen.nl
Christel Kroezen zenleraar coach Zen.nl Apeldoorn
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van veel verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en is oprichter van Zen.nl. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar zenleraar en auteur van een tiental boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl