apeldoornstrandfoto strandfoto
zenleraren online zenleraren online
agapanthus agapanthus
zenleraren online zenlerarenDieter Fett (1968) is in 2009 begonnen met zen en meditatie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het (internationale) bedrijfsleven, met managementfuncties in Nederland, Duitsland en Frankrijk, weet hij hoe makkelijk je in een sneltrein terecht kunt komen die maar voortraast. Hierdoor kom je vaak niet toe aan het ontdekken van je eigen innerlijke wereld en echte drijfveren. Zijn doel is om mensen bij zichzelf stil te laten staan. Dieter leidt Zen.nl Apeldoorn.
e-mail: dieter@zen.nl
Dieter Fett zenleraar Zen.nl Apeldoorn
 

Jacco Henzen (1970) is werkzaam in een commerciƫle functie binnen het bedrijfsleven. Op zoek naar balans in de dagelijkse hectiek is hij na aantal jaren zelfstandig mediteren, in 2016 begonnen met mediteren bij Zen.nl. Om zich verder te verdiepen in de zenmeditatie is hij in 2018 onder leiding van Dieter Fett begonnen met de zenlerarenopleiding (ziop). Hij wil als leraar zijn cursisten graag inspireren om de positieve effecten van zenmeditatie te ervaren.
e-mail: jacco@zen.nl
Jacco Henzen leraar Zen.nl Zutphen
 

Tara Kirchner (1964) is in 2012 begonnen met zenmeditatie en is opgeleid tot zenleraar door Nicola Kneepkens. Ze is fulltime zencoach, zenleraar en zen yoga docent. Bij deze vormen van begeleiding staat persoonlijke en relationele ontwikkeling centraal. Haar doel is zoveel mogelijk mensen aan te moedigen zich thuis te voelen in - en bewust te laten zijn van - lijf en leven. Daarbij heeft ze veel aandacht voor signalen van het lichaam. Tara leidt Zen.nl Zutphen en werkt op verschillende locaties.
e-mail: tara@zen.nl
Tara Kirchner zenleraar zencoach Zen.nl Zutphen
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van veel verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en is oprichter van Zen.nl. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar zenleraar en auteur van een tiental boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl