Dieter Fett (1968) is in 2009 begonnen met zen en meditatie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het (internationale) bedrijfsleven, met managementfuncties in Nederland, Duitsland en Frankrijk, weet hij hoe makkelijk je in een sneltrein terecht kunt komen die maar voortraast. Hierdoor kom je vaak niet toe aan het ontdekken van je eigen innerlijke wereld en echte drijfveren. Zijn doel is om mensen bij zichzelf stil te laten staan. Dieter leidt Zen.nl Apeldoorn.
e-mail: dieter@zen.nl
Dieter Fett zenleraar Zen.nl Apeldoorn
 

Greetje Scholten (1961) is beeldend- en schrijvend kunstenaar en sinds 2015 cursist bij Zen.nl. Ze volgt sinds 2021 de opleiding tot zenleraar met Dieter Fett als haar coach en opleider. Sinds 2014 heeft zij een aantal life-changing pelgrimages gelopen naar o.a. naar Santiago de Compostella. Een volgende levensverandering bleek nodig door een een ernstige burnout. Door het mediteren en haar zenstudie klom zij uit een diep dal en wist haar leven weer op de rails te krijgen. Deze ervaring heeft haar ge├»nspireerd om, door het geven van zenlessen, ook anderen de wonderbaarlijke kracht van zenmeditatie te willen laten ervaren. Ze geeft les bij Zen.nl Apeldoorn.
e-mail: greetje@zen.nl
Greetje Scholten zenleraar Zen.nl Apeldoorn
 

Fred Seegers (1958) is ondernemer en probeert daarbij altijd verbindend te zijn, zowel nationaal als internationaal. De uitdagingen rond een scheiding vormden de motivatie in 2011 om bij Zen.nl te beginnen met mediteren. In de loop van de jaren kreeg hij veel inzichten en antwoorden op vragen waarmee hij zat. Gezien deze positieve ervaringen is hij de opleiding tot zenleraar gaan doen met Rients als opleider. Een geweldig leerproces dat hij graag wil delen met cursisten. Fred geeft les in Zen.nl Apeldoorn.
e-mail: fred@zen.nl
Fred Seegers zenleraar Zen.nl Apeldoorn
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en was leerling van Hirata Roshi van Tenryu-ji van 1986 tot 2008. Rients is oprichter en sinds 2010 zenmeester van Zen.nl en heeft meer dan 30 jaar ervaring als zenleraar. Daarnaast is hij auteur van 12 boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl