zen meditatie cursus centrum

Ruimte huren

Ruimte te huur op een toplocatie, op circa 500 m. van het station en op loopafstand van het centrum. De bushalte is voor de deur en de belangrijkste uitvalswegen (A50 en A1) zijn op korte afstand. Al heet het gebouw 'Het Kantoor' als je bij ons binnenkomt is het een oase van rust; het is duurzaam ingericht met zoveel mogelijk natuurlijk materiaal. Iedereen die bij ons komt, merkt het gelijk: het doet iets met je. De ruimtes nodigen uit om met gerichte aandacht (mindful) aanwezig te zijn en door de rustieke uitstraling word je aangemoedigd tot stilte en bewust handelen.

Wij zijn Dieter Fett en Tara Kirchner en geven zelf zenmeditatiecursussen, zencoaching, mindfulness trainingen en yoga. Er kan nog iemand bij die bijvoorbeeld massages geeft of Tai Chi, maar ook workshops of lezingen en dergelijke. Wie interesse heeft in meer informatie en het maken van een (kennismaking)afspraak kan met mij contact opnemen. Mijn naam is Tara, e-mail: tara@zen.nl en tel.: 06-10738123.

Ruimte 1

De kleine ruimte (1) van 30 m2 is te huur per dagdeel incidenteel of structureel overdag, behalve op woensdag. 's Avonds huren is ook mogelijk, behalve op dinsdagavond. In de weekenden huren kan in overleg. Er is een gemeenschappelijke ontvangstruimte, keukentje (pantry), er zijn twee toiletten en er is een kleine opslagruimte.

Ruimte 2

De grote ruimte (2) van 40m2 biedt ruime mogelijkheden om er voor groepen workshops of cursussen in te geven. Deze ruimte is iedere avond in gebruik, met uitzondering van het weekend. Behalve op woensdag is huren overdag goed mogelijk. In de weekenden huren kan in overleg.