Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Ruimte huren

Ruimte te huur op een toplocatie, op circa 500 m. van het station en op loopafstand van het centrum. De bushalte is voor de deur en de belangrijkste uitvalswegen (A50 en A1) zijn op korte afstand. Al heet het gebouw 'Het Kantoor' als je bij ons binnen komt is het een oase van rust; het is duurzaam ingericht met zoveel mogelijk natuurlijk materiaal. Iedereen die bij ons komt, merkt het gelijk: het doet iets met je. De ruimtes nodigen uit om met gerichte aandacht (mindful) aanwezig te zijn en door de rustieke uitstraling word je aangemoedigd tot stilte en bewust handelen.

Ben jij geïnteresseerd in een ruimte en geef je bijvoorbeeld massages, yoga of Tai Chi, maar ook workshops of lezingen en dergelijke? Dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie en het maken van een (kennismaking)afspraak graag contact opnemen met Dieter, e-mail: dieter@zen.nl en tel.: 06-21174277.


Ruimte 1

De kleine ruimte (1) van 30 m2 is te huur per dagdeel incidenteel of structureel overdag. 's Avonds huren is ook mogelijk, behalve op woensdagavond. In de weekenden huren kan in overleg. Er is een gemeenschappelijke ontvangstruimte, keukentje (pantry), er zijn twee toiletten en er is een kleine opslagruimte.

Ruimte 2

De grote ruimte (2) van 40m2 biedt ruime mogelijkheden om er voor groepen workshops of cursussen in te geven. Deze ruimte is in overleg te gebruiken en geschikt voor meerdere personen.

Overige ruimtes