Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Zen.nl Arnhem leraren


Arjen Hilhorst (1975) is eigenaar van Zen.nl Arnhem. Hier is Arjen fulltime zenleraar, coach en opleider. Ook verzorgt hij zentrainingen en workshops bij bedrijven en non-profit organisaties.
Arjen is afgestudeerd in commerciële economie en werkzaam geweest in o.a. accountmanagement en bedrijfsvoering.
Zijn opleiding binnen Zen.nl heeft hij genoten van diverse opleiders waaronder Rients Ritskes. Arjen: ‘Ik heb de mooiste baan van de wereld en geniet er van om op praktische en nuchtere wijze mensen te faciliteren in hun persoonlijke ontwikkeling door de effecten van meditatie.’
e-mail: arjen@zen.nl
Arjen Hilhorst zenleraar Zen.nl Arnhem
 

Raoul Blankestijn (1991) mediteert sinds 2020 en volgt de opleiding tot zenleraar bij Arjen Hilhorst. Volgens Raoul daagt zen ons steeds weer uit om dichter bij onze eigen waarheid te komen en om het goede in onszelf en in anderen te zien. Zelf ervaart hij door de beoefening van zen vooral ook meer geluk. Naast dat Raoul zenleraar is bij Zen.nl Arnhem werkt hij als software ontwikkelaar in de energiesector waar hij een bijdrage levert aan het realiseren van de energietransitie.
e-mail: raoulblankestijn@zen.nl
Raoul Blankestijn zenleraar Zen.nl Arnhem
 

Kaia Hannolainen (1979) mediteert sinds 2019 bij Zen.nl Arnhem en volgt de opleiding tot zenleraar en -coach bij Arjen Hilhorst. Ze geniet ervan om door zen het leven als continue leren te ervaren. Behalve zenleraar is ze ook yogadocent. Haar 3 kleine kinderen geven haar dagelijks uitdagende leermomenten waardoor zenbeoefening een hele praktische vorm krijgt. Ze is afgestudeerd in economie en heeft 20 jaar in internationale bedrijven in risk management en human resources gewerkt. Ze geeft les bij Zen.nl Arnhem.
e-mail: kaia@zen.nl
Kaia Hannolainen zenleraar Zen.nl Arnhem
 

Pinel Schrijver (1977) mediteert sinds 2019 en is in opleiding tot zenleraar bij Arjen Hilhorst. Ze is afgestudeerd in neuro- & revalidatiepsychologie en werkzaam in de gezondheidszorg als vasculair diagnostisch laborant. De relatie tussen hersenen en gedrag, lichaam en geest hebben haar blijvende interesse, zen biedt haar de mogelijkheid dit verder uit te diepen. De innerlijke rust en tevredenheid die ze door zenmeditatie ervaart gunt ze iedereen. Het geeft haar voldoening er te zijn voor anderen en ze te kunnen inspireren hun eigen pad te bewandelen. Een andere missie van Pinel is om de zorg meer zenvol te maken.
e-mail: pinel@zen.nl
Pinel Schrijver zenleraar Zen.nl Arnhem
 

Carine van de Tuijn (1968) vindt haar passie in de zorg en haalt haar voldoening uit het er echt zijn voor haar omgeving. Dat komt tot uiting door haar werk in de gehandicapten- en ouderenzorg en in haar vrije tijd zorgt zij samen met haar man voor hun schapen en fruitgaard. Sinds enkele jaren mediteert zij bij Zen.nl in Arnhem en volgt de opleiding tot zenleraar bij Arjen Hilhorst. Haar missie als zenleraar is de positieve invloed van het mediteren, die zij zelf in het dagelijks leven ervaart, te delen met anderen.
e-mail: carine@zen.nl
Carine van de Tuijn zenleraar Zen.nl Arnhem
 

Jeroen Verstappen (1980) mediteert sinds 2010 bij Zen.nl Nijmegen. Hij werd opgeleid tot zenleraar door Daido Maas, vanaf 2014 was hij in opleiding bij Rients Ritskes en sinds 2017 is zijn opleider Floor Rikken. Jeroen is afgestudeerd vrijetijdsmanager met een voorliefde voor het experiment. Zo heeft hij een eigen onderneming gehad in het opzetten van sociaal culturele projecten en is geruime tijd werkzaam als decorbouwer. Momenteel werkt hij voor Zen.nl Nederland en is hij coach/opleider en zenleraar bij Zen.nl Nijmegen en Zen.nl Arnhem.
e-mail: jeroen@zen.nl
Jeroen Verstappen zenleraar coach opleider Zen.nl Nijmegen Arnhem
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en was leerling van Hirata Roshi van Tenryu-ji van 1986 tot 2008. Rients is oprichter en sinds 2010 zenmeester van Zen.nl en heeft meer dan 30 jaar ervaring als zenleraar. Daarnaast is hij auteur van 12 boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl