arnhem
meditatiebel

Zen.nl Arnhem leraren


Jasper Zandvliet (1980) is oprichter en locatiemanager van Zen.nl Arnhem en Zen.nl Zevenaar. Hier is hij fulltime zenleraar, -coach en -opleider. Daarvoor heeft hij, na het cum laude voltooien van zijn studie technische bedrijfskunde, gewerkt als organisatieadviseur bij verschillende organisaties. In dit werk leidde hij verandertrajecten, waarbij hij zich richtte op het raakvlak tussen mens en organisatie. De praktische kant van veranderen en de menselijk kant hiervan staan ook binnen zijn zen-praktijk centraal. Jasper beoefent zen sinds 2006 en hij is opgeleid tot zenleraar door Daido Maas en Rients Ritskes.
e-mail: jasper@zen.nl
Jasper Zandvliet zenleraar coach Zen.nl Arnhem en Zevenaar
 

Heleen Ballemans (1984) is in 2006 begonnen met zen en meditatie. Ze is werkzaam als maatschappelijk werker bij een Forensische FACT team. De praktische en ervaringsgerichte manier van werken is, zowel binnen haar werk als binnen haar zenlesen, het uitgangspunt; "leren door te doen en te ervaren waarbij meditatie en de zenfilosofie de rode draad zijn". Ze ziet het als een uitdaging om de pracht van het "echt leven en genieten" mee te nemen binnen haar lessen en te koppelen aan zen. Ze is opgeleid door Daido Maas en geeft les bij Zen.nl Zevenaar en Zen.nl Arnhem.
e-mail: heleen@zen.nl
Heleen Ballemans zenleraar Zen.nl Zevenaar en Arnhem
 

Arjen Hilhorst (1975) heeft na zijn studie in verschillende werelddelen werkervaring opgedaan en woonde van 2000-2002 in Thailand waar hij werd geraakt door het Boeddhisme. Sinds jonge leeftijd is geluk voor hem een belangrijk thema. Hij verdiepte zich in filosofie, psychologie, spiritualiteit en mythologie. In 2013 is Arjen bij Zen.nl gestart met cursussen en de opleiding tot leraar. Hierin komt veel van de opgedane ervaring en inspiratie op een hele praktische wijze samen.
Arjen Hilhorst zenleraar Zen.nl Arnhem
 

Nicola Kneepkens (1977) studeerde Commerciële economie en Communicatiewetenschap. Na diverse functies in de onderzoekswereld en bibliotheekbranche als marketeer, is hij in 2012 gestart met Zen.nl Ede en leidt hij nu ook Zen.nl Elst. De praktische en humoristische kant van zen spreekt hem aan. Sinds 2006 beoefent hij zenmeditatie en hij is opgeleid tot zenleraar door Daido Maas.
e-mail: nicola@zen.nl
Nicola Kneepkens zenleraar zencoach Zen.nl Ede en Elst
 

Jeroen Verstappen (1980) mediteert sinds 2010 bij Zen.nl Nijmegen. Hij werd opgeleid tot zenleraar door Daido Maas, vanaf 2014 was hij in opleiding bij Rients Ritskes en sinds 2017 is zijn opleider Floor Rikken. Jeroen is afgestudeerd vrijetijdsmanager met een voorliefde voor het experiment. Zo heeft hij een eigen onderneming gehad in het opzetten van sociaal culturele projecten en is geruime tijd werkzaam als decorbouwer. Momenteel werkt hij voor Zen.nl Nederland en is hij coach/opleider en zenleraar bij Zen.nl Nijmegen en Zen.nl Arnhem.
e-mail: jeroen@zen.nl
Jeroen Verstappen zenleraar coach opleider Zen.nl Nijmegen Arnhem
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van veel verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en is oprichter van Zen.nl. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar zenleraar en auteur van een tiental boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl