bergen op zoom
lelie

leeg stukje

Zen.nl Bergen op Zoom leraren


Robert Kizen van Gemert (1967) is zenleraar- en coach en sinds acht jaar ondernemer. Hij heeft een brede spirituele achtergrond en veel ervaring met yoga, tai chi, shiatsu, reiki, aikido en is NLP master. Zo’n 10 jaar geleden is hij gestart met zenmeditatie en vanaf januari 2018 start hij met Zen.nl Bergen op Zoom. Zijn ervaring in diverse leidinggevende functies in het zakenleven hebben bijgedragen aan zijn voorkeur voor de praktische benadering van zen, toepasbaar en met resultaat.
e-mail: robert@zen.nl
Robert Kizen van Gemert zenleraar zencoach Zen.nl Bergen op Zoom
 

Marianne van Dongen (1956) is naast zenleraar ook boekbinder. In januari 2014 is zij gestart met de introductiecursus van Zen.nl Breda en dat voelde meteen als thuiskomen. Dit gevoel wil ze graag delen, dus begon ze in 2015 met de opleiding tot zenleraar. Marianne heeft veel leservaring opgedaan in het beeldend onderwijs. Ze haalt veel voldoening uit het werken met aandacht en liefde en weet hiermee vele zencursisten te inspireren.
e-mail: marianne@zen.nl
Marianne van Dongen zenleraar
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van veel verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en is oprichter van Zen.nl. Hij is inmiddels meer dan 25 jaar zenleraar en auteur van een tiental boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl