Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Zen.nl Bergen op Zoom leraren


Robert Kizen van Gemert (1967) is zenleraar- en coach en runt sinds 2018 Zen.nl Bergen op Zoom. Hij heeft een brede spirituele achtergrond van zo’n 30 jaar binnen Zen, Yoga, Mindfulness, Tai Chi, Shiatsu, Reiki en Aikido en naast diverse leiderschapstrainingen de NLP master opleiding gevolgd. Zo’n 20 jaar geleden is hij gestart met zenmeditatie. Zijn ervaring in diverse leidinggevende functies in het zakenleven hebben mede bijgedragen aan zijn praktische benadering van zenmeditatie, toepasbaar en met resultaat.
e-mail: robert@zen.nl
Robert Kizen van Gemert zenleraar zencoach Zen.nl Bergen op Zoom
 

Jan Brok (1950) is afgestudeerd als theoloog en was in diversie functies werkzaam in het HBO, WO en parochiepastoraat. Jan mediteert sinds 2015 en is als zenleraar en zencoach actief in Breda en Tilburg. Zijn interesses liggen op het raakvlak van seculiere spiritualiteit, zen en christendom.
e-mail: janbrok@zen.nl
Jan Brok leraar Zen.nl Tilburg
 

Rients Ritskes (1957) mediteert vanaf zijn 17e en heeft getraind onder leiding van verschillende Amerikaanse en Japanse zenmeesters en was leerling van Hirata Roshi van Tenryu-ji van 1986 tot 2008. Rients is oprichter en sinds 2010 zenmeester van Zen.nl en heeft meer dan 30 jaar ervaring als zenleraar. Daarnaast is hij auteur van 12 boeken waarin de praktische toepassing van zen centraal staat. Voordat hij in 1992 fulltime zenleraar werd, was hij 10 jaar studieadviseur aan de medische faculteit in Utrecht.
e-mail: rients@zen.nl
zenmeester schrijver zenleraar Rients Ritskes oprichter Zen.nl