Gevorderdencursus | Zen.nl
 


omdat aandacht werkt omdat aandacht werkt
 

Gevorderden

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen en te onderhouden. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl Breda ook het hele jaar door lessen en trainingen.
Na de introductiecursus kun je doorstromen naar een van de doorgaande groepen.

Als je deelneemt aan de gevorderdencursus is deelname aan de stille zondag bij het lidmaatschap inbegrepen. Hiermee bieden we je maandelijks de mogelijkheid je zentraining te verdiepen. Kijk voor meer informatie op de stille zondag pagina.

Thema: Alledaagse wonderen

boek Alledaagse wonderen - Joko Beck Een bron van inspiratie voor zenbeoefening in het tumultueuze dagelijks leven, van een van de meest invloedrijke zenleraren van onze tijd.

Joko Beck is een van de meest invloedrijke, in het Westen geboren zenleraren van onze tijd. In deze bundel met niet eerder gepubliceerde dharmalezingen gaat zij dieper in op onze ‘kernovertuigingen’, de verborgen, negatieve opvattingen over onszelf, die onze gedachten en ons gedrag bepalen en voorkomen dat we het leven ervaren zoals het werkelijk is.
Grappig-ironisch en herkenbaar beschrijft Beck helder en direct de dagelijkse kansen die we van het leven krijgen om denken voor ervaren, dwangmatigheid voor vertrouwen en angst en verdriet voor vrede te verruilen.

Alledaagse wonderen bundelt de diepte en breedte van de bijzondere ervaringen van Joko Beck. Deze toegankelijke gids is zowel voor de ervaren zenbeoefenaar als voor de lezer die dit onderricht voor de eerste keer wil onderzoeken, een bron van inspiratie bij de beoefening midden in het tumultueuze dagelijks leven.


Ja! Ik schrijf me graag in voor de gevorderdencursus op:

Maandagavond 20.00-21.45 uur (Dymphie Eeftens)
Dinsdagavond 20.00-21.45 uur (Rene Miezenbeek)
Woensdagochtend 9.30-11.15 uur (Walter Jacobs)
Donderdagochtend 9.30-11.15 uur (Walter Jacobs)
Vrijdagochtend 9.30-11.15 uur (Esther van der Leij)*
Zaterdagochtend 10.00-11.45 uur (Marianne van dongen)

Deze bijeenkomsten zijn in onze meditatieruimte (zendo).

Er is wekelijks les. Tijdens de schoolvakanties is Zen.nl dicht met uitzondering van de zomervakantie waarin we twee weken gesloten zijn.

Tarief:

Particulier € 65,- per maand
Voltijdstudent € 40,- per maand
Bedrijf € 90,- per maand (inclusief BTW en met factuur)
Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   


Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


Opmerkingen:

* Deze velden zijn verplicht bij inschrijving

Voor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.