zen meditatie cursus centrum

Gevorderdencursus

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van meditatie in je leven in te bouwen. En je zenbeoefening toe te passen in de dagelijkse praktijk. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl het hele jaar door wekelijkse groepslessen aan.

De wekelijkse bijeenkomst omvat twee periodes zazen (zitmeditatie), kinhin (loopmeditatie), een zen-inleiding en theeceremonie. Er is wekelijks gelegenheid voor persoonlijk onderhoud en koanstudie.

Als je deelneemt aan de gevorderdencursus is deelname aan de stille zondag bij het lidmaatschap inbegrepen. Hiermee bieden we je maandelijks de mogelijkheid je zentraining te verdiepen. Kijk voor meer informatie op de stille zondag pagina.

Thema's voorjaar 2019

Goed gevoel Paul Loomans Goed gevoel
Emoties kun je zien als golven, ze komen en ze gaan, zijn soms heel heftig en soms heel vlak. Daaronder ligt een kalme zee, waar je altijd weer naar terug kunt keren. Dit boek van Paul Loomans helpt ons om de interactie tussen gevoelens en gedachtes op de juiste manier te beleven en emotionele reacties tot rust te brengen. We gaan leren dit in de praktijk te brengen met behulp van oefeningen, eigen reflecties (op ervaringen) en verhalen.

boek leer voelen wat je wil voelen Rients Ritskes Leer voelen wat je wilt voelen
Hoe kan zen helderheid scheppen in de verwarrende werkelijkheid van gevoelens en emoties? Zen kan helpen om beter met gevoelens om te gaan: niet door ze te onderdrukken, maar juist door ze te onderzoeken. We ontwikkelen een benaderingswijze van onze gevoelswereld die herkenbaar is en die direct in de praktijk getoetst en toegepast kan worden.

Lesrooster gevorderdencursus
  Gevorderdencursus Docent
Maandagavond 20.00-21.45 Dymphie
Dinsdagavond 20.00-21.45 Etiënne
Woensdagochtend 9.30-11.15 Etiënne
Donderdagavond 20.00-21.45 René
Zaterdagochtend 10.00-11.45 Dymphie

Ja! Ik schrijf me graag in voor de gevorderdencursus op:

Maandag 20.00-21.45 uur, thema: Goed gevoel.
Dinsdag 20.00-21.45 uur, thema: Goed gevoel.
Woensdag 9.30-11.15 uur, thema: Goed gevoel.
Donderdag 20.00-21.45 uur, start: 28 maart, thema: Leer voelen wat je wilt voelen.
Zaterdag 10.00-11.45 uur, thema: Goed gevoel. (Wachtlijst)

Er is wekelijks les. Tijdens de schoolvakanties is Zen.nl dicht met uitzondering van de zomervakantie waarin we één of twee weken gesloten zijn.


Tarief:

Particulier € 59,- per maand
Student€ 39,- per maand (voltijd student op vertoon van collegekaart)
Bedrijf€ 79,- per maand (inclusief BTW en met factuur)


Verder wil ik graag informatie ontvangen over:

De opleiding tot zenleraar en -coach
De mogelijkheden van zencoaching
Ik ontvang graag gratis het wekelijkse online magazine ZenActueel met zenvolle artikelen, cursusinformatie en meldingen rond relevante YouTube lezingen en interviews.


Mijn gegevens:

Naam*:
   
Adres*:
 
Postcode*:

Plaats*:Bedrijf:

Beroep/studie:

Opmerkingen:

Op welke wijze heb je kennis gemaakt met Zen.nl?


* Deze velden zijn verplicht bij inschrijvingVoor onze inschrijvings- en andere voorwaarden zie algemene voorwaarden cursussen.