whatsapp
 


 

Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt

 

 
 

Hier vind je meer informatie over de verschillende cursussen op locatie: 

Mediteren voor beginners

De introductiecursus is leren mediteren voor beginners, dus mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met mediteren. Tijdens de cursus leer je de eeuwenoude techniek van zenmeditatie en hoe je die dagelijks toe kunt passen.


 

Mediteren voor gevorderden

Regelmatige zenmeditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Zen.nl helpt je de regelmaat van zenbeoefening in je leven in te bouwen. Om dit te ondersteunen biedt Zen.nl het hele jaar door lessen en trainingen.


 

Individuele cursus

Behalve de zencursussen in groepsverband verzorgen wij ook individuele zencursussen. Buitengewoon geschikt voor mensen met overvolle agenda's of onregelmatige werktijden. Of voor mensen die liever in een één-op-één situatie werken. Door het individuele karakter is deze cursus zeer efficiënt en intensief. Deze cursus is maatwerk en de het aantal sessies en de tijd tussen de sessies wordt in samenspraak vastgelegd.


 

Coaching

In individuele sessies werk je samen met een van onze zencoaches aan professionele of persoonlijke uitdagingen en doelstellingen. Daarbij wisselen we theorie af met creatieve oefeningen en meditatie. Ervaring met zen is niet nodig.


 

Effecten van de cursus

Zenmeditatie is een methode om rust te vinden en inzicht te ontwikkelen, maar zen is meer dan dat. Lees hier meer over de effecten van zenmeditatie.