whatsapp
 


Omdat aandacht werkt

Omdat aandacht werkt


 

Zencoaching

In individuele sessies werk je samen met een van onze zencoaches aan professionele of persoonlijke uitdagingen en doelstellingen. Daarbij wisselen we theorie af met creatieve oefeningen en meditatie. Ervaring met zen is niet nodig.

Meditatie en coaching

Wanneer je geen ervaring met zenbeoefening hebt, vormt het leren mediteren de eerste drie sessies wel een belangrijk onderdeel van de coaching. Want bij zencoaching gaan we ervan uit dat je dagelijks mediteert. Het dagelijks mediteren maakt namelijk het grote verschil met andere vormen van coaching. Juist door de dagelijks zenbeoefening ontstaan de dynamische balans, de toegenomen focus en de verhoogde effectiviteit.

De coaching is erop gericht om de inspiratie en energie, opgedaan in de meditatie, effectiever te kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Door de individuele coaching bij deze vertaling van zen in de praktijk worden opmerkelijke resultaten bereikt.

Voor wie?

Met succes coachen we managers, psychologen, CEO's, topsporters, musici en andere professionals, maar bijvoorbeeld ook ouders die in hun opvoeding meer rust en diepgang willen geven.


Tarieven

Wil je starten met zencoaching? Het tarief voor particulieren die de kosten niet kunnen verrekenen of aftrekken is € 145,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 195,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor organisaties en anderen die de kosten kunnen verrekenen of aftrekken is € 195,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 245,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Het tarief voor zencoaching voor voltijd studenten (op vertoon van collegekaart) is € 75,- per maand (incl. btw en excl. wekelijkse lessen) of € 115,- (incl. btw en incl. de wekelijkse lessen bij Zen.nl).

Van deze tarieven kan in overleg en waar nodig, bijvoorbeeld in verband met de gewenste intensiteit van de coaching, worden afgeweken.

Contact

Neem voor informatie en aanmelden contact op met een locatie bij jou in de buurt.